Whey od namirnica (posni,mliko,bje.. |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Lipanj 2010 at 12:01 |
|
šta vi mislite,kako da napravim whey od nekih namirnica za poslije treninga,iz tog razloga jer ne želim piti te proteine.Jel imate neki dobar savjet..Hvala unaprijed...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
isusa ti pa nemos ti sam napravit whey,to je postupak izoliranja proteina iz sirutke,nevidin kako bi to kuci moga ako mislis na PWM poslin treninga,to vec mozes Edited by zmaj |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
300g zecetine samelji u blenderu koji ima plavi poklopac, dodaj 2 cešnjaka velicine šake i 300 grama pilecih želudaca, to sve dobro pomješaj u blenderu i ostavi da se suši na suncu.
Whey je protein koji se dobiva iz mlijeka raznim filtracijama,odvajanjima blablabla, ne možeš ga doma napravit jer nemaš tehnologiju koja je potrebna, kupi whey, neceš umrt od njega. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e i zaboravi si rec da treba da žrtvuje dvije savske koze i da citav postupak mora da vrši kad je pun mjesec inace nece valjat hehehe mislim da je u pitanju zamjena za whey, vecina ljudi se boji whey-a, misl da je hemija, osobni izbor je oces whey ili hrana, mada se nemre nikad dobiti niti jednom hranom ta brzina absorpcije proteina kao sa whey... |
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
BCAA je bolji izbor i od wheya, ali i whey može poslužit za PWM
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nisam mislio whey,nego bilo šta slicno,kao neke zamjena ili nešto što je bolje za poslije treninga,od posnog sira i ostale hrane koja se jede poslije treninga.Htio sam pitati,dali postoji nešto da pomješam neku hranu i da dobijem neki dobar izvor proteina.A tebi fala šta me prcaš u mozak,cešnjak,savska koza i te fore,ako nemaš šta pametnije pisat,nemoj ništa ni pisat.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzmi bjelance, mozes i litru cokoladnog mlika
|
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas sam smiksao
350 grama posnog sira š jabuka 2 banane š kruška 2 dcl vode 2 žlicice meda i to sam jeo poslije treninga... |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
previse po meni
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haj da budemo ozbiljni to nije loshe, al si bas puno toga nabacao, a i previse UH po meni za PWM, probaj 200gr posnog, banana i malo nemasnog mljeka, u blender i dobis fini krem, ukusan i koristan ... ja ubacim i 30gr whey-a hihi |
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK,HVALA VAM NA POMOcI,A I SAM SAM VIDIO DA NIJE BAš DOBRO,ALI SAD cU PROBAT NEšTO FINIJE I BOLJE...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto mora biti fino? |
||
VictimOfChanges
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel mora baš biti cokoladno mlijeko ili može i obicno + kraš express? |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobri savjeti.kad ti se slegne shake onda pojedi nešto ja ti npr.pwm pocnem lagano piti vec pri kraju treninga
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bože moj, koliko savjeta a samo par ljudi je reklo covjeku nešto korisno
cokoladno mlijeko ili obicno sa hrpom kraša ti je dobro ali ti je jeftinije naruciti whey.. u tome je fora.. sa ovim drugim namirnicama.. nije baš toliko dobro kao sa mlijekom ili wheyem! Bitno je da imaš proteine, brze i spore ili samo brze i glukozu kao šecer... sve ono voce sadrži puno fruktoze, koja nije toliko dobra u ovom slucaju kao glukoza! Zakljucak.. ako imaš para radi si mlijeko, ako nemaš, kupi whey |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |