Red Bull |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2007 at 17:39 |
jel vam daje krila?!?!?!
meni bas i ne... eventualno smanji umor u drugom djelu treninga tj. pri kraju treninga kada uobicajeno budem iscrpljen,sa red bull-om ne budem!nije ni to lose kada bolje razmislim jer onda mogu malo duze raditi. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam, nisam nikad pio red bull prije treninga, jedino sam jednom probao kakvo je to, al nis posebno
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni blizu krila... Red bull i sve na tu foru ne namjeravam vise nikada piti jer mi okus i nije nesto, a rasturilo mi je skoro zeludac i ostatak probavnog sustava. Tak da, ne fala, niti gutljaj vise. Zbilja sam imala dosta neugodnih probavnih problema nakon eksperimentiranja s tim. Takodjer, nisam uspjevala zaspati satima nakon toga, a i kad bi zaspala, snovi bi bili psihodelija samo takva. Kaj se mene tice |
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
ehh....pa covjek je pitao za red-bull, a ne red-bull votku uz konzumaciju bombona ako se mene pita da ali ne za vrijeme treninga, vani da ali max 2-3 komada jer inace slijedi insomnia u krevetu |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Negdje sam procitao da je jakost jednog red bulla negdje izmedju š2-š5 expreso kafa......................tacno ili ne ???????? pio sam ga puno a narocito u kombinaciji sa absolut vodkom,,,,,,,,,,neznam cije je to pice??,,,mislim da su ga austrijanci napravili a prvi ga je posao reklamirati teniser zivojinovic (lepa brena) kao sto rekoh pio sam ga puno sve dok ljudi nisu poceli umirati na toj RELACIJI--red bull -vodka------------- prestao sam ga piti jer sam se uplasio da mi srce nezagalopira kao i kod tih momaka kojii su konzumirali previse tih vatrenih voda......................................... da li on djeluje??????? meni djeluje,kao da me razbudi narocito u dugim voznjama,,,,,,,alko test ti moze pokazati negativno ako si ga puno pio..........sto se tice treninga i toga uzimao sam ga nekoliko puta,,da li mi je pomogao,,?,,nesjecam se.............pa nije to ni lose ponekad................ |
|
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponekad popijem red bull, ali samo ako me neki veci umor uhvati!
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
pijem red-bull kad vozim po noci, no u zadnje vrijeme mi ni to ne pomaze. Za trening i radit ko zvijer na treningu uzimam glukozu+guaranu+L-carnitin(da se vec topi salce kad sam tak zapela). jako puno ekipe mi kaze da je tribulus mrak. E sad, kazu da ga mogu uzimat u zene...Moram to malo proucit jos. A onda cu ga probat pa cemo vidit...Ako se pretvorim u brkatu babetinu, javit cu vam za nuspojave
|
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
He he he, nisi me bas skroz procitao, ali ajde, nisi ni jako daleko. Bomboni nisu nikad bili u igri (ni sa ni bez red bulla). Red bull votka je bila u igri, priznajem, no nisam htjela ispasti los uzor. Ali i od samog red bulla ista stvar mi se dogodila, i to vise puta nego od prve kombinacije. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
za red bull Doduse, nikada ga nisam uzimala za trening, ali u ovim normalnim umornim situacijama kao da dobijem propeler u..... hihihi |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja sam opcenito
protiv gazoiranih pica al neka ga svakome tko zeli. Osobno mislim da nije
pozeljno pit ga prije treninga, ili za vrijeme jer da bi organizam apsorbirao
takve kolicine treba srce radit kao blesavo da bi "ispralo" to iz organizma.
Maja slazem se s tobom za kombinaciju! Edited by Zoki |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa mogao si mi to podijelit,,da se nemucim,,,salim se,,,,,,,,,ma nemam pojma odakle mi ta informacija.............. |
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma meni red-bull pomaze zadnjih dana ujutro u nsbu uz kavicu....
inace od kave me tjera iskljucivo na wc i k tome mi se jos vise spava eto a ispiti se polako daju....jos malkice i dipljom, juhuuu |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
U kofeinu nema nista lose, pogotovo za trening. Ne znam zasto ga toliko napadate?!
|
|
hedera
Viden/a u gymu Joined: 24 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko se sjecam procitala sam na etiketi 80mg kofeina.
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ko ce ga zbat zasto ga napadaju
|
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
valjda zato sto nije dobar |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |