Farma - reality show 20š0 |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2010 at 15:51 |
|
Gledate li novu farmu? Nedavno je pocela...
Pjevac Ivo Amulic, misica i manekenka Jelena Bosancic, bivša Feminnemka Nikol Bulat, starleta Sabina cedic, svjetski rekorder u ronjenju Kike Curavic, pjevac Josip Ivancic, pjevacica Marinela Jantoš - poznatija kao Ella, bivši mister Antonio Marušic, playboyeva zecica Maja Morales, voditeljica Branka Mutti, prvi brk Istre Elio Pisak, pjevac Daniel Popovic, Kristijan Rahimovski - sin frontmena Parnog Valjka Akija i voditeljica Žana štrbac, borit ce se za toliko željenih pola milijuna kuna. što kažete na farmere? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ponekad bacin oko na taj show, volija bi da curavic dobije. jelena mi je isto zanimljiva,ovo je i bolji koncept od big brothera jer nesto se i triba radit. i drago mi je sta je maja morales otisla,jer koji k ce ona tu |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene cijeli taj koncept reality show-a Big brother, farma, survivor, bar i ostalo jako iritira i zivcira. Zabavi rulju da zatvori oci na prave probleme. Sve se svodi na reklamu i prezentiranje nekih likova koji ni u kom aspektu mog zivota nisu bitni, niti mogu kako pomoci nasem drustvu. Cijelo vrijeme se vrti glasuj za ovoga, glasuj za onoga dok u medjuvremenu reklame pršte.. Sto opet znaci da oni trebaju nase pare..
Mozda i grijesim, ali ipak cu radije gledat nesto korisno i konstruktivno, ako vec moram.. |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa cijeli koncept je osmišljen da si povecaju gledanost i zarade pare. Vjerojatno oni zarade nekoliko milijuna kuna, pobjedniku daju š milijun, i svi sretni... |
||
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U pravu si apsolutno, samo ne kuzim svrhu gledanja toga, ali naravno, ukusi su razliciti, neko nesto voli |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi se vole povezivati sa "celebrity-ma" tako da je jasno i da ovo ima svoju publiku.
Vrijedi pogledati cisto informativno na 5min, ali to sada pratiti svaki dan mi je suludo.. |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne gledam tv, ali i da gledam ne bi gledala farmu, radi svega što je Furai rekao.
|
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bilo koji hrvatski reality show je za mene bio užas, nekad kad sam gledao. Nisu naši sposobni ništa dobro napravit.
A u ovom uvodu ne prepoznajem ni jednu osobu - toliko o celebrityjima. |
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Takodje fuj! |
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto ??? zasto ova tema????? nooooouuuuuuuuuu :))))))))))))))
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa koji van je niko ne govori da morate stalno pratit, ali bacit oko malo sta fali bar se nasmijes koje sve gluposti ljudi izvode. inace da ih niko negleda nebi ti showovi i postojali pa pustite povođenje za ruljon koja to mrzi ovo ono pa ka i vi mrzite,a u stvari jedva cekate da pocne. ja osobno govorin da bacin oko i evo od kad je pocelo znaci ima 4 dana onu prvu kad su ulazili san gleda zadnjih po sata, i jucer san zadnjih nekoliko minuta, i sta sad.normalno da i ja iman pametnijeg posla za radit,al kad neman i neznan sta cu gledat zasto ne. a da se bacimo na ove kao celebrytije za sve san cuja iz novina televizije i slicno, ali niko od njih nije neki pravi celebrity.Edited by zmaj |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja to uopce ne mrzim. Kao ni nogomet, ni modne revije, ni sapunice. Jednostavno me niti najmanje ne zanima. Onako najiskrenije.
A nije da svi mi ne volimo nekad raditi i gledati totalne idiotarije, ali ovo nije moj tip takve. |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ko sam ja da osudjujem bilo koga sta radi i gleda u svoje slobodno vrijeme, ja samo kazem da ja to sigurno ne gledam, jer je za mene to zesci waste of time... Ne gledam TV uopce jer mislim da danas vise nista pametno na tv-u ne mozes vidjeti, Ako mi se gleda film, skinem pa pogledam, ako mi se gleda serija, skinem pa pogledam, dokumentarac ili sto god drugo.. Sigurno imam boljih nacina za ubit dosadu od gledanja farme ili sta vec.. TV i reality show mi ni najmanje nisu potrebni u zivotu, i to je sve sto zelim da kazem... A tko sta radi u svoje slobodno vrijeme to nije moja briga... Sto ljudi sto cudi... |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ena,
obrani farmu ovdje.. Pocelo je žestoko... |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam se odlucila prijaviti na slijedecu farmu. Svi misle
da se šalim, ali ne. Farmu gledaju mnoga djeca i stvaraju uzore gledajuci te..x. Zato je stvarno vrijeme da dođe netko inteligentan na farmu. Tako je moja odluka donešena. Samo bi mi valjalo pogledati bar koju da skužim što oni tamo rade. Jel ima tko snimljeno? :D |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |