pocetnica - nekoliko pitanja :) |
Post Reply |
Author | |
jelen@
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Studeni 2007 at 23:20 |
Visoka sam š70, 59 kg... sto se tice tezine sam zadovoljna, mozda koja
kilica dolje, ali nista drasticno... problem je omjer misicne mase i
sala
Krenula sam u teretanu 3 puta tjedno (kombinacija crobno i ancrobno),
ne bih se htjela nesto previse nabildati... ali citam po forumu da
vecina vas koristi Whey, pa me zanima da l' bi se meni to preporucilo? Ako da, kada ga uzimati i u kojoj mjeri?
Hvala |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bih se htjela nesto previse nabildati?
Pa ja mislim i da hoces - ne mozes (bez nekakvih ilegalnih supstanci). Mi muski uzimamo whey+glukozu poslije treninga a ne znam kak je to kod zena... Btw vidi ovo: https://www.fitness.com.hr/prehrana/planirana-prehrana/Post-w orkout-nutrition.aspx |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav jelen@,
najvaznije ti je ako zelis malo smanjiti masnoce i povecati misicnu strukturu (ne masu kao masu) ti je vazan dobar terning, odnosno pravilan, te nadasve kvalitetna ishrana. U svakom slucaju, tijelo kada trosi najvise zaliha iz masnoca je ujutro. Nase natjecateljice kada se pripremaju za neka natjecanja, pozing i slicno, obavezno se dizu ranije i u fitness ili van u prirodu. što raditi? crobni trening, i prvo od svega brzo trcanje. Pojedu 2 bjelanjka odmah ujutro, nakon toga na putu za fitness ili vjezbanje popiju nas l-karnitin, bas zato da potakne metabolizam masti jer tada nece se probavljati hrana kao hrana, vec ce se hvatati na masnoce i to za energiju. Trajanje oko 40 min, ne vise. Nakon toga popiju whey sa vodom i glukozom, nakon 45 min neki obrok prilagodjen zenama. Pa rucak, pa tako dalje. Tako 3put tjedno, 2 puta ancrobno i to je u biti to. |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislis valjda brzo hodanje... |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pardon, lapsus c.
Brzo hodanje... šprint ujutro na duge staze nije naj naj... |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sto je s koristenjem Whey-a kod mrsanja..preporucuje se?
|
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mršavila ili ne, definitivno se preporuca whey protein + dextroza kao obrok iza treninga. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako nema treninga???
|
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uopce? Ako misliš u danu, možeš ga umješati u zobene ujutro kao potreban protein + dati ce ti finu aromu. Edited by chaxy |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |