brzinsko popravljanje štete |
Post Reply |
Author | |
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2010 at 18:29 |
e ovako, trebam savjet tj pomoc. dakle ovaj tjedan sam vec napravila 2 ogromne pogreške sa hranom( jucer vreca cokoladnih napolitanki, danas ledo maximo sladoled), koje mogu popravljati od cetvrtka do nedjelje jer mi teretana ne radi sutra, a jedino je sigurno da cu ovaj tjedan moci 3x u istu, za 4 vec nije. iduci tjedan pak ne mogu uopce zbog ispita. što onda sad ta 3 dana napraviti, da ih iskoristim što bolje prije prisilne pauze, da si povecam kardio na šh, pol h orbitrek, polh bicikl a ostalo uobicajeno? to bi bila moja ideja, ali neznam je li dobra. osjecam se baš grozno zbog tog junka, cini mi se kao veliki korak nazad s obzirom da prošli tjedan nisam dovojno sebe dala u trening, ali ti rokovi što mi vise nad glavom baš mi nabijaju stres pa sam s mislima svugdje. pa da bar popravim te greške s hranom, ako ništa drugo...neznam ni jel ovo u dobrom podforumu hvala
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
jednostavno mozes odradit treninge kako te ide, pa tih tjedan dana sta nemozes nemoj,i poslin nastavi ka da nista nije bilo, i probaj u te dane koje neces trenirat ne natrpavat se previse hranon
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
ma inacene jdem tako, došlo mi zadnja 2 dana a probat cu povecat kardio, samo pocela sam ne-voljet orbitrek...nevermind, sama sam si kriva, sad cu se malo ubit da to rješim i gotovo
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ali prekomjernin povecavanjen moze doc i do stete vise nego koristi
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
povecat cu kardio na 45 min, to je 5-š0 min min više, ne bi trebalo bit štete...mislim
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da si malo previše samokriticna... nadam se da nebudeš pala u depresiju zbog napolitanki i sladoleda
Osobno sam mišljenja da nam ne škodi ako si ponekad damo oduška pa se "ubijemo zabranjenim vocem" ... žena radi domaci sladoled banana/nesqvik... i da ne pretjerujem... ubijam se... ali to ipak nije svaki dan pa tome ne pridajem tako veliku pažnju... opusti se i uživaj... bar na tren... u teretani odradi "pokoru" i to je to ! |
|
Who dares wins!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |