Koliko placate teretanu / mjesecno? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2010 at 23:40 |
Koliko placate teretanu mjesecno i što je ukljuceno u tu cijenu?
Jeste li zadovoljni teretanom i cijenom? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
260 kn ali radi svih 7 dana pa mogu doc kad hocu, što je naravno jako bitno ako imaš obveze, lakše je i pauzirat dane da bude svejedno 4 ili 5 u teretani...u prošloj sam imala prob što je radila samo popodne i 5 dana, ali je bila jeftinija za 60 kn. tamo su mi rekli cini se krivih info, ali se trenerica svakom posvetila. ovdje ima malo previše ljudi koji su voljni pametovati(tipovi jasno), a trener pomogne ako ga pitaš i cini se da barata tocnijim info. veca je i bolje opcenito izgleda, veci br sprava, no nisam tako opuštena kao u prošloj jer stalno imam dojam da me prcjenjuju ljudi cije to mjesto nikako nije, sad to je vjerojatno glup argument, ali...isto nema steper, koji bi dobro došao sad jer orbitrek ne mogu viševidjet. all in all, je bolja nego prošla, nadam se jedino da 260 kn nece postat prob
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
260kn je cijena za neograniceni broj dolazaka ili?
Kažeš da radi 7 dana u tjednu - od koliko do koliko sati? Jer neke znaju raditi subotom i nedjeljom od š2-š8h. To i dalje nije cijeli dan... |
|
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
260 za neograniceni. radnim danom 8-22, vikend š5-20. nije cijeli dan, to stoji, ali osobno vikendom spavam ujutro pa mi tad popodne odgovara bolje
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
š80kn , 3xtjedno
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Sasvim razumna cijena. Zagreb ili neki dr. grad? |
|
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
drugi grad , prije je bilo š40kn, sad su malo podigli cijene
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
3xtjedno, š80 kn...ali su slabi sa crobnim dijelom
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nedostaje orbitreka, traka za trcanje, stepera ili? |
|
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
š traka,
2 stepera, jedan nešto šteka, nemaju baš opcije programa 2 orbitreka 2 bicikle... nije baš nešto kad nahrupe ljudi. i možeš biti max 30 min, bzvz. Moram mijenjat |
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
š70kn mjesecno, neograniceno (u Os-u)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
200kn misecno mogu ic 6 dana osin nedilje, sad promlem je sta ja trenutno iden samo 3 dana, a sta se tice trake uopce je nema godinama,ali meni ni netriba pa eto
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nejdem u teretanu trenutacno, nego radim kod kuce sa gumama, grijama pomalo, i sandbagovima, najviše mi fali squat rack.. ostale vježbe još ne jer pazim na rame
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko ti je teško tako održavati mišicnu masu i kad se planiraš u potpunosti vratiti k cjelokupnom treningu? |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
š30, neograniceno necu spominjati grad da ne navalite |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |