Voce |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Lipanj 2010 at 21:35 |
Da li ga volite i koliko ga jedete.. Interesuje me vase
misljenje kao i strucni podaci. A pogotovo ovo sezonsko: jagode, tresnje, breskve, jabuke, grozdje, lubenica... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Volim ga, u ljetnim mjesecima (sada) ga jedem više nego obicno.
Marelice, jagode, banane, maline, jabuke - sve što mi padne pod ruku Lubenice sam prije volio, no sada mi je nekako previše vodenasta pa ponekad uzmem samo krišku da se podsjetim okusa.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
voliiim, jedem stalnooo, al jabuku najvise... a lubenicu kad sjedenem, dok ne savladam ne odustajem hehe
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cijelu kažeš, ha? Lubenica: |
|
|
|
BorG
Post Options
Thanks(0)
|
ozbiljno, cijelu, bas volim... ma da poslije preselim u wc hehe, inace sestra i ja smo manijaci za to voce... jos ak nije previse slatka...
|
|
|
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ovako uticaj voca na organizam.. kalorije i to,
nutritivne vrednosti, koliko se moze uzimati? |
|
BorG
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
U biti, ako se jede umjereno, ne trebas se bojati... Vecina je nisko ili srednjekaloricna (izuzetak: banane i grozdje). Al kad razmislis koju hrpu korisnih tvari unosis u svoj organizam vocem, kalorije bi trebale biti ne toliki problem... Ja npr. zbog voca nemam griznju savjesti kad ga jedem... Naravno, ako ti je cilj skidanje sala/definicija, bolje ga drzi ujutru, jer ipak fuktoza u organizmu zavrsi uvijek ako glukoza... Inace, samo papaj voce, dvije vocke prijepodne i ljepota |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
banene i borovnice su sastavni dio svakog shakea koji si spremam..... što se tice samo jedenja voca, jabuke, narance, banane, breskve, kruške - zdravo je a i dobro za liniju, bitno je samo steci naviku.......
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što je s nama koji imamo krivulje? |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se navikavam...trešnje i jagode volim oduvijek, banane isto, ali nisam voce jela cesto, sad ugl ujutro uz zobene breskva jabuka ili banana, popodne oko 2, pol 3 isto tako..ali bez zobenih i to ne svaki dan
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, ljetno i jesensko voce
Odakle poceti? Lajkam jagode vrtne i šumske, višnje, trišnje,borovnice, kupine, marelice, breskve, a onda šljive, jabuke, nar (šipak), kruške isto mogu proc... |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Danas jeo kiwi - odlican!
|
|
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je glavni preduvjet da je previse slatka |
|
mrtav hladan
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme obožavam voce!!! najvise tamanim jabuke jer toga uvijek imam doma ali inace jedem svako voce osim dinje i smokvi... jedino se pazim kod banani i kod lubenice jer sam cula da je lubenica jako slatka...
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lubenica je 99% voda... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |