Picigin |
Post Reply ![]() |
Author | |
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Lipanj 2010 at 11:38 |
Evo jedne moje discipline
![]() Forumaši/ce, volite li ovu autohtonu splitsku igru, u kakvoj vodi, koliko dugo i imate li ikakvog pojma? ![]() Ja danima cekam da se Drava spusti i zagrije pa da krene naša sezona picka. Ljeto službeno pocinje kad se prvi put moram baciti u hladnu rijeku da spasim lopticu (odnosno balun, isprika dalmatinskim kolegama) To se igra svaki dan po 5,6 puta, barem 2 sata ukupno. Na Bacvicama ne bi ispali frajeri, ali ovdje nismo loši.. |
|
![]() |
|
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo, da - picigin u Dravi je posebno iskusvo, kad ti loptica pobjegne nizvodno - lako je doci do nje, ali vratiti se uzvodno - e to je trening! ja sam nakon pola sata picigina bila mrtva umorna!
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
kužimo se
![]() si ti Osjecanka? |
|
![]() |
|
Marijucha ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Picigin je stvar opce kulture u Splitu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
da, živila sam u Os do kraja srednje škole pa se preselila u Zd radi studija i na kraju ostala ovdje! hvata me nostalgija kad se sjetim Želje i picigina!
|
|
![]() |
|
All Shall Peris ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Ah picigin je zakon igra za ekipu
![]() |
|
![]() |
|
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Zakon...
![]() |
|
![]() |
|
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
picigin je zakon,a u splitu i usrid zime cim izviri malo sunca ekipa je vec u moru i picigin krene
![]() http://dnevnik.hr/showbizz/paparazzi/najhrabriji-estradnjak- novogodisnji-picigin-gorana-karana.html |
|
![]() |
|
fedanov ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Zakon igra,pogotovo doli u nas!
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |