Nedostatak tjelesne mase |
Post Reply |
Author | |
pulj1
Viden/a u gymu Joined: 22 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2007 at 09:19 |
Pozdrav Redovito citam vaLse clanke i sukladno vasim strucnim savjetima vodim vlastitu prehranu i treninge od kojih se, na moju srecu, vide rezultati. No, nikako nisam zadovoljan svojom tjelesnom masom. Naime, smatram da sam mrsav( 60kg/š80cm), iako osjecam da sam pun snage i da sam ostvario formu na pristojnoj razini. Moja je zamolba da mi sugerirate kako se trebam odnositi prema prehrani sukladno treninzima( nogomet, teretana) da bih uspio dobiti na kilazi i zaokruziti svoj fizicki izgled. P.S. Molio bih vas da mi precizirate koju hranu konkretno, kad i u kojoj kolicini trebam unisiti da bih ostvario bolju fizicku masu.( ukoliko vam to predstavlja problem, volio bih da mi sugerirate gdje mogu pronaci takve informacija) - HVALA |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm.... ne znam jesi li primjetio naslovnicu? Na ovom siteu ces naci vecinu informacija koje trazis pa procackaj malo. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napisi sto jedes i kako i koliko treniras... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |