bokic :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
mihaa00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Lipanj 2010 at 19:09 |
ja sam Miha...da,da..:) i volim vjezbati...ali ne vjezbam redovito :S
i voljela bih imati ravan trbuh...:D etoo toliko...bokic ;) |
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo trebas imati pozitivne misli , pogledaj ili procitaj knjigu tajna ![]() |
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
mihaa00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() hm, neznam ni gdje je mogu nabavit. pozitivne misli imam, samo mi treba, mislim samo neki raspored...prehrana, tjelovjezba...nesto, neznam ni kako da krenem u tome u ijeste problem..:P ![]() |
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
prvo procitaj FAQ onda se cujemo opet
![]() |
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Dobrodošla k nama!
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Samo se ukljuci u teme, ima da budeš aktivna..
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
stavi fotku na forum pa da zapocnemo.. |
|
![]() |
|
uff nemoj da stavljam...prepast ces se...hh :P
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
ma ne može biti tako strašno
![]() |
|
![]() |
|
ma znam, samo neznam sto te tocno zanima?...:D
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Dobrodošlaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |