Proteini i tablete |
Post Reply |
Author | |
mliwichanno
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2010 at 18:47 |
Evo ovako.....zanima me dali me netko od Vas može
posavjetovati dali bih ja smjeo uzimati nekakve tvari tipa proteina ili tako nešto za izgradnju mišicne muskulature...vježbam godinu i pol dana...izgradjena mi je muskulatura trenutno sam na stomaku...ali još imam dosta posla....pitam za proteine i te stvari jer sam imao napad epilepsije...(dva puta u životu)kao klinac i prije godinu dana....a sada ima 2š godinu...pijem tablete topamax i normabel u kombinaciji....te me zanima dali bih to smetalo i doslo do poremecaja u probavi i meni do tableta....ili najbolje da se posavjetujem s doktorom....Lijep pozdrav i Hvala unaprijed na savjetima :)))) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa proteini su isti proteini kao iz mesa.. ako jedeš meso, jaja i slicno.. možeš i ovo
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Razumijem to ali da nema kakav kemijski sastav koji bih
mogao utjecati na tablete....jel imate kakav sastojak ili neki koji bih mi mogli preporuciti za korištenje....uz koji bih mi mogao jacati muskulaturu....i mišicnu masu....naravno uz vježbanje.....bez steroida....:-))) no dali bih mi steroidi smetali :)) hvala na savjetu |
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemaš brige sa suplementima... ja sam imao EPI napad... doduše kao nuspojavu PTSP-a... dakle ne radi se o pilepsiji... trenutno uzimam Phemiton pa Xanax pa Stracitin pa Prazine pa Nozinan pa Sanval da mogu spavat... da ne dužim !
Na to uzimam kreatin, glutamin, whey i bjelanjke u prahu... i nema nikakvih nuspojava... dakle... možeš uzimat slobodno bilo šta od suplemenata jer ti ne škode uz terapiju koju uzimaš... jer... ako meni ne smeta na ovu terapiju... vjerujem da tebi nece smetat pogotovo ! Inace... steroida se mani... ne radi terapije nego radi tvog zdravlja opcenito! |
|
Who dares wins!
|
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo hvala na odgovoru... .)))pijem topamax i norambel
ujutro i navecer po 75 mg i 2 mg normabel ujutro i 5 navecer....znaci slobodno bih mogao s proteinima krenuti...bez ikakve brige...daj mi molim Vas ako nije problem... preporucite nekakve najbolje preparate...imam dovoljnu težinu i visinu...i vježbam dosta...sad sto najbolje preporucate...ili da se to posavjetujem s nekim dalje u teretani... Hvala unaprijed :)) Lijep pozz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |