Neki cudan osjecaj |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2010 at 11:08 |
Evo krenula sam ponovno u teretanu nakon jedne pauze od mjesec ipo dana...
e sad, zadnjih par dana se ukomirano osjecam ne znam zašto kao da me neko valjkom pregazio, hvataju me neke vrtoglavice, i neki neopisivi osjecaji po tijelu ne znam što bi moglo biti uzrok?? jel se nekome od vas to zna događati? |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni zadnje vrijeme... pripisujem to vrucinama, jer mi se ne da doktoru
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ma sumnjam da je od vrucine jer sam skoro cijeli dan u zatvorenom , imam osjecaj ko da cu se srušit negdje
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam, ak i meni.. da ne govorim o drasticnom padu snage i svega
a tak je bilo i lani i preklani....ne znam zašto, al tak je |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
e upravo to, nemam snage za ništa , odem u teretanu i jedva odradim par vježbi , pa sam se uplašila da nije nešto ozbiljno
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
stvarno ne znam, jedem skoro pa ito ko i zimi, ajd, malo manje... pijem ogromno tekucine, ali fali snage... da ne govorim da mi se svako malo tolko zavrti da moram sjesti
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
jel se još nekome to dešava???
ja npr. kad hodam zavrti mi se pa se vatam za šta stignem, zid, vrata, ili cucnem ,ali nemam problema s tlakom, i nekad i osjetim preskakanje srca... uglavnom osjecaj slabosti po cijelom tijelu |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je bilo ultra loše isto posljednjih tjedana... valjda
i od ove vrucine a i od UH koji meni inace rade cuda s tlakom, pa kad se dignem vidim sve zvijezde... Prije par dana sam ponovno krenula u teretanu i sad sve bolje podnosim! I ne jedem više Uh koji mi dižu i spuštaju šecer i tlak prerapidno i to ne podnosim dobro. Provjeri si šecer i probaj jedan dan paziti što papaš. I piiij vode!! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
doktor, ekg? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po tvome opisu, ja ne bih rekao da se radi o obicnom zamoru zbog vjezbanja tj. napora. Ja bih na tvom mjestu povadio sve nalaze, pgotovo krvne pretrage, jertene vrijednosti, hormonalnu endokrinu sliku, i EKG. |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
joj nemoj me plašit možda je stvarno zbog ovog vremena, malo ovako, malo onako, a vrijeme inace jaaaako utjece na mene
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrijeme sigurno ne utjece baš najbolje ni na koga od nas.
I ja sam primijetila zadnjih nekoliko dana da mi se manta, da se osjecam iscrpljeno, ostanem bez zraka Ne znam, al nekako mi sve to kod mene bar vuce na jaci pad imuniteta, pa je i kod tebe to možda-pogotovo to pripisujem toj malaksalosti. Inace, po vrucinama se covjek više i znoji pa možda ti fali nekih specificnih minerala u tijelu?? |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
Kate, možda je i to... pijem evo C vitamin, kalcij, magnezij, ne svaki dan sve ,al pijem, one šumece tablete..
i evo jutros sam se normalno ustala,za razliku od jucer kad sam se osjecala ko da me lokomotiva pregazila |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ide na bolje.
Samo malo više pozitive, po vlastitom iskustvu znam da pozitivan stav pali kod svake vrste "feeling-downa" |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
o tome sam ja pisala prije neko vrijeme.....
Ni meni nije ok vec tjednima, ali sam skužila da rijetko kome je! Tako da - tko zna kako ovo vrijeme utjece na sve nas |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, svi se žale ovih dana!
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |