METAL glazba =) |
Post Reply ![]() |
Page 123 8> |
Author | |||
All Shall Peris ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Lipanj 2010 at 12:47 |
||
Evo ovo je tema za sve metalce
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
grindcore!!!!
nasum, regurgitate... i stari dobar punkrock |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Trenutno u išcekivanju Behemotha na UFO-u kod nas u OS š0.7.
![]() |
|||
![]() |
|||
All Shall Peris ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
||
Nemrem vjerovat da tu netko slusa grindcore? Ohoho! Cock and ball torture, Circle Of Dead Children, Pig Destroyer i jedan nas hrvatski band (iz vodica, poznam tipove) - Obezobrvljenje
![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Karta je 50kn s tim da su Behemoth i Pero Deformero headlineri a prije njih ce bit nekoliko manje poznatih (demo) bendova tipa thrash, hc, heavy itd
|
|||
![]() |
|||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
||
Nasum! ![]() |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
a možda se i vidimo na martinskoj... i mi stari prdonje još dolazimo tamo! |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
ufff, jadna van majka. to kazen i bratu koji je u tin đirevima |
|||
![]() |
|||
||
Zmaju vec drugi put pokušavaš sabotirati stvari vezane uz metal na ovom forumu tak da ne kužim cemu taj nepotrebni cin Daj iživi se negdje drugdje |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Samo mi reci da si cajker ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Ne mora bit Al zmaj ocito voli tako blatiti sve što nije po njegovom guštu |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Zmaj što ti slušaš - samo nemoj reci .. klape? ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Ma ok, nit ja ne slušam metal ali nemam niš protiv metala, dapace svatko ima pravo na izbor i to poštujem ![]() Techno u krvi ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
-Mesek, dolazis na martinsku?! Hehe, bio sam zadnje 3g (kad sam imao š4g
![]() ![]() ![]() -A zmaju, zmaju ![]() Inache Thron, nemogu vjerovati da samo toliko dode karta za Behemothe! Htio sam na njih ici prije 2g u ZG kad su bili (il koliko je proslo ne znam sad tocno), al ovaj put za tako jeftine pare takav bend vidjet, huh... Stvarno cu dobro razmislit o dolasku! Ajd ako budem isao, cut cemo se za pivu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ThROn - sviđa mi se nick Hehe kontam da bi te više izašao put do osijeka nego sama karta Naravno ak dođeš najavi se |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |