Maja-bodybilderica ? |
Post Reply |
Author | |
micek
Viden/a u gymu Joined: 23 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2007 at 19:39 |
majo jel si ti bodybilderica?
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
U kom kontekstu je postavljeno to pitanje?????
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ne bi se to moglo reci Ali me zanima zasto me to pitas. |
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha... kakva je ovo tema?!?
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eeeee...... nije da kurim frku, ali majo, gdje je tvoja slika...? |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thea ti bi trebala posto ti je Emilio dodijelio najvecu titulu preuzeti na sebe zadatak da sve cure objave svoje slike.
|
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jeste spammeri....stasno
sad sam i ja jer nikako da docekam svoj š00-i posti |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
i , majo...
jel se bubas testosteronom? |
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta ste takvi, pustite zenu na miru...
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mogu vjerovat sta vidim loool I to jos tip kojemu je ovo prvi post Sigurno pozna Maju heh Nadam se da ce ovo potaknut cure da stavljaju slike vec jednom |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ja bih stavila sliku da znam kako se to tocno radi...Ajd, probat cu. Ne pucam se testosteronom. Nije potrebno. Ne poznaje me taj decko.Pitajte fitnessa.On zna kak zgledam. Neka mi neko kaze kako ocu stavit sliku Edited by themaja |
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, stvarno, nisam ni skuzila! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam poslala Ivi pa mi je on stavio. |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je toootalni offtopic (ako topic uopce postoji ) , ali quotat cu samog sebe jos jednom
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je ovo bilo namijenjeno meni... Ne..Nepoznam Maju,i nije mi prvi post(mislim da mi je drugi to bio...) Bravo ja! Ako je tko procitao ovaj post prije nego sto sam ga uredio neka ga zanemari...Malo sam pospan... Edited by nobody |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |