Naslovnica i FIT blog |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 00:31 |
|
citate li svaki dan naslovnicu i FIT blogove ili ste samo fokusirani ovdje na forumu?
Zanima me koliko vas pogleda naslovnicu svaki dan? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja prozujim po naslovnici i FIT blogovima, uvijek je to zanimljivo citati zato što više-manje svi težimo istom.
A volim i saznati nešto novo pa uvijek citam clanke vezane za vježbanje i prehranu. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvo naslovnica onda forum!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E pa to me zanima.. Da li citate naslovnicu.. da li vam je ona prvo što otvorite na fitness.com.hr ili što.. Tnx Theia. Zamolio bih i ostale da se jave.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvo forum jer mi je u bookmarku ovog šugavog wind int explorera, naslovnica po potrebi kad se sjetim
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koristiš explorer?? inace, ja samo bacim look na naslovnicu i procitam novi clanak ako ima, eventualno box comment... koji je kad vec spominjemo jako nepregledan, u istom su novi komentari na galerije i blogove, te novi blogovi ma mi nešto od toga i promakne. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma samo za ovaj forum koristim explorer jer preko mozzile mi se uopce nece registrirati... |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
procitam nešto na naslovnici ako me zanima , zatim na forum i blog (:
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uopce nemam naviku otici na naslovnicu. citam
forum i ako je putem fb objavljen neki clanak onda odem i njega procitati. Ali evo, sad sam inspirirana da kliknem i na tu naslovnicu ponekad. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rješiti cemo taj box comment - stiže uskoro luda stranica sa svim aktivnostima na fitness.com.hr webu. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Definitivno idi na naslovnicu, zašto izbjegavati to.. Edited by Zoki |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
woohoo!
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od A do Ž - tj. naslovna, blog, forum ...
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najviše forum pratim a naslovnicu ako se sjetim pogledat a to je rijetko jer radim iljadu poslova na netu odjednom
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve neke izmjene a nikako da se upgrade-a forum i proširi kapacitet inboxa
|
||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
forum, naslovnica, blog, galerije ovisno koliko je nesto aktivno i mijenja se... ali tim redoslijedom
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |