Gubitak / ispadanje kose |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Lipanj 2010 at 23:48 |
FITovci,
ima li tko problema s gubitkom kose? Ovdje mislim na mušku populaciju, no neka se i žene jave ukoliko imaju ovaj problem. Koja su moguca rješenje i što ciniti? ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Psyho ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se malo tjeme prorijedilo... rješenje... u ljetnim mjesecima brijanje do kože a preko zime šišanje mašinicom bez nastavka... "na nulu"
![]() |
|
Who dares wins!
|
|
![]() |
|
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
moji vrsnjaci su poceli gubit kosu u obliku onih udubina iznad cela,a ja nikako imam jako gustu kosu...frizer mi svaki put prorjeduje s nekim skarama i dalje je gusta.....znam skocit u more i kad izadem osjecam kako je suha unutra.....i da nemam dugu kosu vec zguzvanu, kratku i gustu
![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
A koliko ti imaš godina - da znamo koji su to tvoji vršnjaci.. ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
hm... mislim da je 90% muških u mojoj teretani celavo.. a nitko se ne krka steroidima...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To ti je današnji život - i ja znam gomilu muškaraca koji nemaju ni 30.god.,a celavi su vec... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
a ono.. mi žene posijedimo od stressa a vama kosa skroz odluta s glave... premda ima i žena kojima se to događa...
![]() |
|
![]() |
|
To ti je moderni život.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
meni se isto naprid malo proridila,ko zna sta ce bit za koju godinu,iako mi ovako izgleda ok i ne primjecuje se bas,ali nije gusta ka prije
|
|
![]() |
|
kupi onaj sprej pa si samo pofarbas tjeme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
triba tebe ena pofarbat :P, ja se nadan da necu nikad skroz ocelavit,jer genetski nebi triba posto svi imsju kosu, a sad i ako ocelavin sta sisat cu se na milimetar i sta sad,jos ako buden masa dis bolje
![]() |
|
![]() |
|
Skužio sam da su sve više poceli reklamirati neke preparate za gubitak kose što bi dalo do znanja da je ovo "tržište" sve vece i sve više ekipe ima problema s time.
|
|
|
|
![]() |
|
teretana - tržište za celave nabildovane tipove
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
hehe, pofarbat tjeme e kako ste me dobro nasmijali... ![]() Zmaj Ena tebe zeza a nema pojma s kim ima posla ![]() |
|
![]() |
|
saznat ce kad tad |
|
![]() |
|
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
ja nemam problema sa ispadanjem kose , inace imam gustu kosu xD
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |