Vjezbanje |
Post Reply |
Author | |
kale13
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2007 at 13:12 |
Neznam dali smijem ici u teretanu preporucuju mi
da nejdem zbog toga sto sam jos mlad imam š3god. Ako ne mogu, mozete mi vi dati
savjete o pravilnoj prehrani i koliko da vijezbam puta na dan. Edit:smanjen font Edited by Zoki |
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice teretane ti smijes ici ali moras biti strasno oprezan i raditi pod strucnim nadzorom sto bas u malim sredinama i nije tako lako. Stoga ti ja preporucujem vjezbe koje mozes raditi bez vanjskog opterecenja npr. sklekovi, trbusnjaci, cucnjevi, ledjnjaci, vjezbe sa svedskom loptom ( fitball) i naravno crobne treninge tipa trcanja ( po mekanoj podlozi npr. travi i sl.) voznje bicikla, i drugih. Ako imas neki sport koji volis mozes ubaciti i vjezbe specificne za taj sport odnosno mozes se posvetiti ucenju tehnike. Sto se tice prehrane najbitnije je da bude raznolika. Ti se za sada u toj dobi nemoj zamarati pojedinim omjerima samo vodi brigu o tome da jedes sto zdraviju hranu, znaci puno zitarica, voca i povrca, mlijeka i mlijecnih proizvoda, mesa i naravno tekucine. I naravno trebao bi jesti oko 5 obroka dnevno. Ako imas jos dodatnih pitanja slobodno pitaj.
|
|
kale13
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dali se trebam drzati dijete visok sam š66cm a tezak 6š kg. Ako se trebam drzati dijete koje su to?
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
To pitanje si vec postavio u sekciji 'Dijete'. |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness.Hr ti je rekao najbolji tip prehrane, i vjezbi. Amen.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |