Grah |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2010 at 12:38 |
|
Al grah kak ga ja skuham.. Eto, ima u friđu grah u koji sam stavio pola kile nemasne junetine, mrkve, konzervu pelata smixanih, i pola kile crvenog graha. Pa me zanima kolko je to oke jesti i dal ga brstim s šnitom kruha ili bez? Baš sam se namjerio da skoknem s posla i maznem pola
inace stavljam i kukuruz, al ovaj put nisam da, 3 vrste ljutih papricica i papar i to nisam spominjao |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uhhh, obožavam grah na sve nacine...........
Deri po grahu......a šnita kruha te nebu ubila iako netreba ti
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar grah daleko se cuje
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
previše ljutih papricica
|
||
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja obozavam grah. kad sam bila u skoli bio mi je bed govorit da ga volim jer je to tada kao neko fuj jelo od kojeg se pustaju vjetrovi ali ja ga volim kako god da se spremi. jos nije napravljen grah a da ga ja nisam sa gustom pojela najdrazi mi je sa kukuruzom i jecmom (danas je bio na stolu za rucak) |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj ja grah obožavam , mogu cijelu zdjelu pojest... iako ga izbjegavam, samo zbog jednog razloga... straaaašno me napiri, i cijeli dan se osijecam ko da imam š00 kila , baš mrzim što je to tako
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto sam i pretpostavljala da ga ti obožavaš trakica kombu alge u grah dk se kuha cuda cini protiv napuhavanja edit: i zacini poput kima i mente, sa kimom je finije. Edited by chaxy |
||
Strong is the new skinny.
|
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma obožavam ti ja sve, nema toga šta ne volim
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj ti nama opali jednu slikicu da vidimo jesi li svejed bez posljedica ko ena ili ne
ja teški endo, cili život odricanje |
||
Strong is the new skinny.
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne lazi |
||
mrtav hladan
|
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome nisam ko ena,, ali jesam svejed, i na meni se vide posljedice i graha,i sladoleda i sveg ostalog šta jedem.. al dopuštam si to, taj dan umirem, al sutra bude bolje |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mora samo konstitucijski se odražavati neciji tip tijela, vec i metabolicki a chaxy je endo po tom pitanju, tim više ako uzmeš u obzir izgled tijekom djetinjstva i puberteta te dakako njezinu sklonost ka odricanju. Konstitucijski je više nekakav mezo-endo. |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma to joj je bio kompliment na sadasnji look
|
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ah so, nisam primijetio da je barenje in progress, moja greška |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe evo mene.. da ja obožavam grah i njega se nikad nisam odrekla , samo ga sama kuham, bez ikakvih masti i masnih komada mesa, samo mrkva , malo soli i vegete, manje vode da bude gust, kad je gotov krknem unutra svježeg sira (možda nekom to ne ide , al meni bude finoo kremasto :))) njam
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |