Popis zdrave hrane (namirnice) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2010 at 15:29 |
||
Kreirati cemo - popis zdravih namirnica .
Kako smo krenuli od popisa junk fooda , idemo kreirati i popis zdravih namirnica / hrane. Mislim da su ove 2 teme odlicne za pocetnike, a i za ostale da budu sigurni da ono što jedu nije ili je junk. Popis zdravih namirnica:
Slobodno nastavite listu.. Idemo kreirati veliku listu.. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo malo zdravih slika:
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Žitarice, pseudožitarice i dvornjace bogate proteinima:
Amaranth, Quinoa, Proso... |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imaju nepotpun AA profil, tako da se neracunaju za izvor proteina, kao dobar UH svakako! |
|||
mrtav hladan
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bez obzira sto ste jogurt 0.9 i mlijeko 0,9 uvrstili pod zdravo.. mislim da je ipak sve do 3% mm (pa i 5%) ipak i dalje zdravo... ja to mlijeko i jogurte light uopce ne doživljavam kao nešto ekstra bolje od onih 2,8 i 3,2, zašto? jer je to dva grama više a puuuuuno bolji okus.. ovo drugo ima okus ko voda... uzas... i jos nesto.. ne znam dali ste primjetili da svi ti odmašceni jogurti imaju više uh nego ovi drugi... ??
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
em a zecetina? znam da su mujcasti, al su prefini
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mene vise brine visoki II od miljeka nego ovo sto si ti navela
|
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aminokiselinski profil se može upotpuniti miješanjem dviju ili više vrsa žitarica/povrca Da su dobar izvor UH-a, to stoji ali se može dobit i dobar i potpun protein ako se znaju složit kombinacije |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
neslazem se sa tobom, daj mi neki konkretni primjer,,,jedino mozda soja, ali nju radje izbjegavati |
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ove kombinacije daju potpun AK profil: - riža i grah - kukuruz i grah - kukuruz i grah tipa lima - tjestenina i grah - mlijeko i žitarice |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
u pravu si, ali trebalo bi unijeti ogromne kolicine UH da bi se doslo do neke kolicine proteina, meni stalno znaju prigovarati jer sve gledam samo kroz BB tako da nekada nisam objektivan za generalnu populaciju ljudi.
danas sam pretjerao sa unosom proteina u jednom obroku, imao sam leso srdele za rucak (koje obozavam) i trebalo ih je biti za skoro tri obroka, ali nisam se mogao zaustaviti, i sada nemam sto jesti pa kombiniram po frizideru, eto kad sam pohlepan ,a mogao sam uzivati cijeli dan u hrani koju volim |
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno, zato meso,jaja i mlijecni proizvodi rulaju a što se tice žitarica i povrca, moglo bi se dodat još nešto sitno proteina sa potpunim AK profilom, zanemarivo
Eto vidiš i ja sam pola kile piletine pojeo u jednom obroku |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
danas je nas dan
|
|||
mrtav hladan
|
|||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tuna,oslic...
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uhh i ja za nedjeljni rucak pojedem 3 porcije mesine, koje inace u tjednu rasporedim za 3 obroka sa po 35 g proteina.ovak šmrccccc, sad mi je krivo jer sam upravo to napravio i bacio 70g P bezveze, a isto bum ko Opasni poslje moral kemijat od kud uzet cisti izvor P |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
od kada je mlijeko u bilo kakvom obliku zdravo? govorim ovo zbog laktoze, a covjekovo tijelo nema enzime za preradu mlijeka... tim vise sto dize inzulin u nebesa. |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |