METAL glazba =) |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2010 at 12:47 |
||
Evo ovo je tema za sve metalce ... Mslm da ih nema puno tu na forumu... Ugl sto slusate? I rockeri i punxi su dobrodosli ... Ja uglavnom New breed (metalcore, grindcore, deathcore, screamo), al naravno tech death metal, melodic death metal, industrial, itd... Dobar mi je i vise electro industrial kao combichrist, psyclon nine i trance kao infected mushroom ... NEMOJTE DA OVA TEMA PROPADNE!
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
grindcore!!!!
nasum, regurgitate... i stari dobar punkrock |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trenutno u išcekivanju Behemotha na UFO-u kod nas u OS š0.7.
|
|||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemrem vjerovat da tu netko slusa grindcore? Ohoho! Cock and ball torture, Circle Of Dead Children, Pig Destroyer i jedan nas hrvatski band (iz vodica, poznam tipove) - Obezobrvljenje ! I jbt, i koliko je karta za Behemoth? To bi fakat volio otic... Vidjet nergala i inferna kako razvaljuje bubanj, premda ih vise bas i ne slusam, prije sam ih obozavao! As Above so below ! I naravno cijeli album Zos Kia Cultus
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Karta je 50kn s tim da su Behemoth i Pero Deformero headlineri a prije njih ce bit nekoliko manje poznatih (demo) bendova tipa thrash, hc, heavy itd
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nasum! |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a možda se i vidimo na martinskoj... i mi stari prdonje još dolazimo tamo! |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ufff, jadna van majka. to kazen i bratu koji je u tin đirevima |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaju vec drugi put pokušavaš sabotirati stvari vezane uz metal na ovom forumu tak da ne kužim cemu taj nepotrebni cin Daj iživi se negdje drugdje |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo mi reci da si cajker |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mora bit Al zmaj ocito voli tako blatiti sve što nije po njegovom guštu |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaj što ti slušaš - samo nemoj reci .. klape? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ok, nit ja ne slušam metal ali nemam niš protiv metala, dapace svatko ima pravo na izbor i to poštujem Techno u krvi |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
-Mesek, dolazis na martinsku?! Hehe, bio sam zadnje 3g (kad sam imao š4g)... Ma najbolje mjesto za dobru ekipu, kampiranje, kupanje i glazbu naravno ! Prije je to bio uglavnom punk fest, a sad ima mjesano metala i punka, a i obavezno bude grajnderski bend jedan! Pa koliko imas godina da za sebe tvrdis da si stari prdonja? Tamo ima ekipe od š3-50g!
-A zmaju, zmaju ... Ajd molim te, sto ti slusas? Inache Thron, nemogu vjerovati da samo toliko dode karta za Behemothe! Htio sam na njih ici prije 2g u ZG kad su bili (il koliko je proslo ne znam sad tocno), al ovaj put za tako jeftine pare takav bend vidjet, huh... Stvarno cu dobro razmislit o dolasku! Ajd ako budem isao, cut cemo se za pivu (osim ako to nije grijeh na ovom forumu reci ) |
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
ThROn - sviđa mi se nick Hehe kontam da bi te više izašao put do osijeka nego sama karta al isplatilo bi se vidjeti ih Naravno ak dođeš najavi se |
|||
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |