trening kod kuce |
Post Reply |
Author | |
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Srpanj 2010 at 13:34 |
Želim napraviti što bolji plan treninga za doma, da imam još jednu opciju (dani kad mi se vježba, ali ne u teretani )pa tu imam par pitanja...dakle ocito ce sadržavati vježbe s vlastitom težinom i utezima, ali kakvo zagrijavanje i koliko dugo napraviti prije da od vježbi koje radim imam rezultate? i ne mislim tu brze rezultate nego u smislu da mi to što radim poslje ima ucinak koji želim. Nemam nikakvu spravu za kardio niti je kanim kupovati, imam jedino vijacu, ali sumnjam da mi je 5-š0 min preskakanja dovoljno? nadalje, ja bih tu stavila klasicnih trbušnjaka 4x25, podizanje nogu ispruženih i zgrcenih 4xš5, deadlift s 3-4kg 4x20, cucnjevi ista težina 4xš5, iskorak isto 4xš5, podizanje na prste ako cemo to racunati ko vježbu, s tim da bih mijenjala vrste deadliftova, cucnjeva i iskoraka, ali neznam da li da ih mijenjam svaki trening ili po tjednima(znaci š tjedan š vrsta, iduci druga etc)trbušnjake također, isto pitanje o mijenjanju. za bokove, ležnjaci s podizanjem u stranu(neznam kako da ih nazovem), tu je pitanje je li to ucinkovitije na onoj spravi u teretani gdje se rade iz stajaceg položaja(pretpostavljam da je)? i da li bi ovo bio ok plan, uz dorade jasno?
|
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je kucni tening uvijek bar 30% slabiji nego u teretani....
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A teško je ovako to reci, ali drži se osnova, sklekovi, cucnjevi, iskoraci, nešto crunchesa i tako.. preporucam ti da si nabaviš pilates loptu, s njom se može puno dobrih vježbi raditi a nije skupa ni malo!
P.S s cim radiš deadlift ako nemaš opreme? p.s 2 vježbe mjenjaš svakih mjesec i pol najbolje |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
kupila sam utege neki dan, one gdje se mogu mijenjati težine. ali što sa zagrijavanjem, to me tu najviše muci a to mi nitko nikad ne kaže i da, u teretani...jel ja to baš moram polh ili više ili mogu š0-š5 min trcat ili bicikl? ne trebam kile skidati..i think. radje bih vježbala doma 2ili 3 dana u tjednu, a ostala 3-4 u teretani ali ako je to loša ideja(vježbanje doma) tj necu niš napravit tim, napomenite mi to molim vas.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Anastasia zagrijavanje ti je dosta š0 min...
..i ajde mi please pošalji mail na pm da ti preko toga odgovorim jer mi neda slat preko pm-a, korisnicko ime ti je predugo valjda pa ti ga skrati .. Zoki, we have a problem |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
evo poslala sam ti mail upravo...nick ponekad radi probleme, ponekad ne oko pm-a.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
valjda je previše znakova...uglavnom, rješeno na mail
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam vec pitao za mail ali ga nisam dobio koliko znam.. isti problem s pm-om |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
a bio mi bed poslat ti na pm tek sam bila došla etc, nisam htjela gnjavit
|
|
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Iluvatar]A teško je ovako to reci, ali drži se osnova, sklekovi, cucnjevi, iskoraci, nešto crunchesa i tako.. preporucam ti da si nabaviš pilates loptu, s njom se može puno dobrih vježbi raditi a nije skupa ni malo!
Ovo s pilates loptom je odlicna preporuka, ja u zadnje vrijem izvodim vježbe pomocu nje i baš sam zadovoljan, na youtubeu ima hrpa vježbi s njom i svakako odlicna stvar! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |