Koje pice popiti vani? |
Post Reply |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2010 at 23:19 |
Evo ovako,otvorio bih ovo temu iz nekog bzv razloga
šta piti u kaficu,kad npr navece sa društvom ideš gledat utakmicu ili kartat ili bilo kakvo vecernje pice.šta piti?Ledeni caj,gusti sok,cedevitu,limetu,jamnicu,pivo,vino...??? |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jamnicu
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
sarajevski kiseljak
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja uvijek popijem pivu sa društvom , to mi nekak najbolje paše
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja orahovac, a posto mi je drag, a ne djeluje jako na mene rjetko ostane na jednom
|
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pivaaaaaa ! Kad se izade vani onda vina + pepsi = PEPA
|
|
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja uvijek pijem mineralnu. vise ni neznam nista drugo narucit
jedino se u zimskom vremenu zeznem pa narucim zeleni caj a kad izadem van pijem... pijem... nemam pojma. ne izlazim van, ali si doma volim popit casicu crnog vina. to mi je za niski tlak |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kad pijem pijem..kad ne pijem ...pijem vodu a vani makiato i vodu ;)
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
pivo, konjak, štok!!!
ovisi, al vani nikad ne pijem neke ness s ovim, bla, sokice i tak... ili minerallnu ili pivo, gemišt, vino.... |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni baš nema smisla i ovdje paziti, kad pijem vani necu popit jamnicu nego kavu ili nescafe ili neki alkohol. inace voda i šx dnevno ono šumece željezo(anemija), ponekad caša mlijeka(kad je sojino i rižino prefino) ili soka
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vani- po danu kava s mlijekom i mineralna, navecer- brusnica, nekad alkohol, smanjujem kolicine alkohola, jbg smanjuje testosteron
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pelinkovaaaaaaaaaaaaac
Jbg, morala sam ovo napisat. Sad ce rec : "Ajme opet ona Kate, samo o Pelinu prica" Joooooooj Inace osim žestice - pije se najcešce mineralna (s limunom, njami), caj (vocni, kamilica, žuti), iscijeđeni sok ili Pago od narance bez cukra. I kao kava jedino Nes Vanilija, ali laganini smanjujem to vani radije si napravim doma, natovare mi litru onog mlijeka 3,2 kojeg ne volim i teško mi pada na želudac |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š moja žena |
|
Strong is the new skinny.
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeste pijanci svi,Ja uvijek ledeni caj...
|
|
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja vanka vecinom pijem vodu... nekad je tu ledeni nes u ovim vrucim vremenima...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |