New Posts New Posts RSS Feed - pozdrav
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

pozdrav

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
legionnaire View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legionnaire Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: pozdrav
    Posted: 15 Srpanj 2010 at 14:33
  Pozdrav svima...
Zovem se Dario...iz zg sam i imam 30godina..
Od malena se bavim svime i svacime,a htio bi istaknuti sluzenje u francuskoj legiji stranaca...tamo sam bio 5 godina..od svoje 22..te sam mnogo toga vidio i naucio,te stekao mnogo prijatelja...iako treniram svakodnevno..fali mi ona forma iz legije...

Eto jos jednom pozdrav svima i nadam se ugodnom druzenju
legio patria nostra!
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Srpanj 2010 at 00:22
  welcome
Ako se sjetis nesto korisno i zgodno podijeli svoja iskustva iz legije
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legionnaire Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Srpanj 2010 at 08:01
  naravno da cu podjeliti svoja iskutva...Dakle,od malena me legija privlaci,kad sam cuo za nju jednosvno nisam mogao prestati misliti o njoj...tako me privlacilo....

kupio sam kartu za Nicu...te dosao busom...nisam znao nista francuskog i dao takstu adresu i on me dobacio.....
E onda je poceo pakao....nas šš novih regruta svih nacionalnosti....prosli smo test spremnosti bez problema...ali psiho test je bio strasan...I tako ja i jedan mongolac prosli...stavljeni smo u tzv. farmu na mjesec dana jakih treninga...

Napokon sam dobio svoj famas(legionarsku pusku) te kepi blanc(bjela kapa legionara)

Nakon farme kepi blancljedi obuka....tj pucanje...padobranstvo..i raznr takticke pojedinosti....

u Africi sam svasta vidio....od ljepota pa do gladi...kriminala...ubojstava itd...

legionarski trening:(to bi vas moglo zanimati):svaki dan trcanje ili marsiranje od 20 do 40 km u punoj opremi(30kg)....te puno sklekova neznam ni sam kolko

Naucio sam nesto bitno....da svaki covjek moze prijeci svoje limite bilo psihicke ili fizicke...kad mi je istekao ugovor s legijom i kad sam dobio svoj pravi indentitet nazad osjeco samse nezautavljivo....psihicki i fizicki sam bio zivotinja....

znam bacat nozeve,puno tajni prezivljavanja koje sam naucio od afrikanaca,znam izvodit vojne skokove pod neprijateljskom vatrom,te francuski jezik

ako koga zanima mogu uploadat i neku sliku...znam da j eovo fitness forum ali ako koga zanima stavim par slika pozdrav

legio patria nostra!
Back to Top
Zeka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zeka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 11:50
Cao Dario, bilo bi lepo ako bi se setio, detaljnije
treninga, od cega se sastoja, kakvi su i slicno... :)
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 12:12
Pozdrav legionnaire!
Bome si prošao sve i svašta u toj legiji koliko sam procitao iz priloženog.
Slobodno baci koju sliku i ujedno dobro došao na forum
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legionnaire Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 12:44
  Dakle sam trening je bio ubitcan....Dok sam bio u alžiru u borbama protiv arapa pobunjenika doslovno su nas mucili...dizali smo se u 5,pojeli komad kruha i popili kavu i na marsiranje po pustinji....tako smo obilazili kontrolne tocke i ujedno trenirali...tzv. ''March or die''....dakle 40km u punoj opremi pa kopanje rupa,sklekovi,raznosenje vreca s hranom itd...kad bi izbilo sranje,tj dogadalo se da bi neko glumio ozljedu cjeli vod bi patio.....drzali u nas POLA SATA u poziciji skleka...

trenutno sam na odmoru na cresu...pa stavim slike kad doma dodem...

Razmisljo sam i o povtaku u legiju....jer sad sam tamo veca faca....ali mozda odem u placenike u irak...vec imam ponudu di bi cuvao naftno postrojenje..
legio patria nostra!
Back to Top
illusions View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote illusions Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 13:23
  zakon i svaka cast,divim ti se
Back to Top
Zeka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zeka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 13:48
Da li je legija nesto slicno, sto je i bear grylls prikazao
u njegovoj emisiji, il drugacije... Takodje me interesuje
kakav je rezim prehrane i da li se treninzi svode na
izdrzljivost (kao sto si spomenuo sklekovi, marsevi...
pretpostavljam zgibovi) kao i ostale prirodne vezbe, il je
i bilo radjenja sa tegovima...
Back to Top
illusions View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote illusions Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 13:52

Zeka to i mene zanima.

Legionnaire može post tu ili na blogu o tim temama?Plizzzzzzzzzzzzzzzzz

Back to Top
Zeka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zeka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 14:14
kom blogu ?
Back to Top
illusions View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote illusions Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 14:17
 Pa na fitness stranici ak mu se da otvoriti
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legionnaire Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 14:27
Originally posted by Zeka Zeka wrote:

Da li je legija nesto slicno, sto je i bear grylls prikazao
u njegovoj emisiji, il drugacije... Takodje me interesuje
kakav je rezim prehrane i da li se treninzi svode na
izdrzljivost (kao sto si spomenuo sklekovi, marsevi...
pretpostavljam zgibovi) kao i ostale prirodne vezbe, il je
i bilo radjenja sa tegovima...

Gledao sam njegove emiije iz legije...ali nije to tako slicno...nisu prikazivali grubost u u emisiji te oni narednici izgledaju preblago...vjerujte bilo je i batina i zatvora i SPAVANJA U VODI.....

sto se tice prehrane,nista posebno,ujutro kruh i kava,a ova 2 preostala obroka je bilo iz kuhinje(od obicne hrane pa do zmija)

treninzi su iskljucivo izdrzljivost osim trcanje,sklekova i zgibova rade se i penjanje,te razni poligoni kroz blato....rec cu vam jos nesto....amercike specijalne jedinice su test za komandos prosli za 7 h.....legionaru su potrebna samo 2
legio patria nostra!
Back to Top
tweety View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tweety Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 19:21
  Ok, svaka cast!
Imam par pitanja:
š. što se tebi motalo po glavi pa da odeš tamo?
2. zašto više nisi tamo?
3. što te motivira da se vratiš nazad? Imaš problem s prilagodbom na ovo ovdje?
4. jesi li ikad pomislio da uludo trošiš mladost u Legiji?

PS. svaka cast, kome se da..
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legionnaire Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 22:26
Originally posted by tweety tweety wrote:

Ok, svaka cast!
Imam par pitanja:
š. što se tebi motalo po glavi pa da odeš tamo?
2. zašto više nisi tamo?
3. što te motivira da se vratiš nazad? Imaš problem s prilagodbom na ovo ovdje?
4. jesi li ikad pomislio da uludo trošiš mladost u Legiji?

PS. svaka cast, kome se da..

Otiso sam tamo jer nisam razmisljao kao vrsnjaci,drukcije sam gledo na sve...u domovinskom ratu sam izgubio sve najblize i jos kao decko sam pobjego u rijeku kod tete...jednostavno nisam se uspio snac.

zavrsio sam 5-godisnji ugovor i dobio svoje pravo ime nazad(jer u legiji dobivas novo ime,datum rodenja i ostalo)i falilo mi odmora i prijatelja

motivira me to sto me tamo razumiju i vecina mojih prijatelja iz legije j eprosla slicne grozote u djetinjstvu,a i fali mi pomaganje siromasnima,borba protiv kriminala itd...samo da znate u legiju se ne ide zbog novaca...

Nikad jer legija je stvorila novog mene i dala mi novu priliku...te najbitnije sigurnost jer sada kao cjenjeni legionar koji je zavrsio ugovor mogu se vijek vratiti te ako se nadem bilo gdje i bilo kada u problemima samo moram nazvat jedan broj....to je za mene legija-novi pocetak

LEGIO PATRIA NOSTRA!
legio patria nostra!
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2010 at 23:42
Respekt.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
TopForm View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TopForm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Srpanj 2010 at 11:55
  ufff svaka cast

Dobrodosao
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.