savjet molim |
Post Reply |
Author | |
luna103
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2010 at 15:11 |
Bok, pozdrav svima, eto želja mi je malo smršaviti,
tocnije š5 kg, ali moram napomenuti 2 poroda imam za sobom a od drugog nije prošlo ni 2 mjeseca. Iako volim i trcanje i sport opcenito, problem mi je uz 2 klinca odvojit vremena. Tako da sam si pomislila da bi orbitrek bio najbolje izbor, naravno uz prehranu i drugu tjelovježbu, nešto što mogu doma. Pitanje je dali bi stvarno mogla postici željeno s tim orbitrekom, koliko bi trebalo vremena uložiti svaki dan, te da li uz pomoc njega mogu izgubiti naslage na bedrima i trbuhu? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
luna103
Post Options
Thanks(0)
|
procitala sam
Usput bi pitala, ova sprava je isto što i orbitrek ili ne? http://www.topshop.com.hr/streamline_plus_elipticna_sprava_ za_vjezbanje-89383-684-pc.html? main=category&ils=š0&irp=7&pcs=š |
|
luna103
Post Options
Thanks(0)
|
možda sad proradi link
http://www.topshop.com.hr/streamline_plus_elipticna_sprava_ za_vjezbanje-89383-684-pc.html? main=category&ils=š0&irp=7&pcs=2 |
|
amater88
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz
novi sam ovdje i imam pitanje... idem 9 mjeseci u teretanu i super mi je... imam program za masu i sad sam (po rijecima trenera) na nekom profesionalnom programu (3 kolone)... š. program sam imao 2 mjeseca, 2. program isto 2, te 3. imam 5 mjeseci jedan od kolega mi je rekao da svakih par mjeseci program se treba mijenjat... da mišici trebaju promijene svakih nekoliko mjeseci a kak je to kao "profesionalni program", koji je slijedeci PA MOJA PITANJA GLASE: Da li trebam programe mijenjati svaki određeni period? šta ako ostanem na istom programu š,2,5,š0 godina? Ako se treba mijenjat što da radim? Ako imate još savjeta osim ovoga slobodno kažite? Unaprijed hvala! |
|
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
ZASTO MIJENJATI PROGRAME VJEZBANJA?!
- Organizam se nakon nekog vremena privikne na "tempo" treninga, napredujes do jednog nivoa i onda lagano prestajes "rast" ako se radi o bodybuildingu pa je potrebna promjena vjezbi, neki preokret samog treninga da bi se misic "šokirao", naravno ta promjena dobra je i za psihu da te malo relaxira i da ne dodje do monotonosti. Ista stvar je ako zelis smrsaviti, prevedeno, kad krenes na fat burning program (cardio/crobno) za pocetak reguliras prehranu i mrsavis pa moras pocet s vjezbanjem da bi ponovo šokirao organizam, pa onda vjezbanje uz prehranu intenzivnije i tako dalje... do velikih rezultata se dolazi postepeno ;) Uglavnom, ako radis npr. 6 treninga tjedno: - Prsa, biceps PON , CET - Ledja, triceps UTO , PET - Noge, ramena SRI , SUB s tim da cardio i trbuh obavis po volji onda bi ti bilo dobro ... : - jedan trening PRSA obaviti na benchu ravna klupa, kosa, pa kontra-kosa i za kraj leptir (sve to na spravama) a drugi put ponovis to s utezima na kosoj klupi, napravis dipseve za donji dio prsa i sklekove kako bi dovrsio tu misicnu skupinu za taj tjedan. šTO AKO OSTANEM NA ISTOM PROGRAMU š,2,5,š0 godina!? - Ljudi koji kopaju kanale na istom su "programu" upravo tolko š,2,5,š0 godina i nisu u izgledu nesto napredovali bas zbog toga jer im je "trening" svaki dan isti. Misici su naucili na taj rad i to im je normalna pojava da se svaki dan kopa, receptori su dosli do zasicenja i daljnjeg rasta misica nije bilo. Ovo je najjednostavniji primjer Ukratko : - Drzati se programa ali mijenjati vjezbe misicnim skupinama, na ovom forumu u podforumu "vjezbe" stvarno imas video prikaz vjezbi podjeljen na sve misicne skupine pa si mozes pogledat sve kaj te interesira, naucit naziv sprava i odredjenih vjezbi pa ces moc i konkretnije pitati. Sretno |
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na savjetu
ali imam još par pitanja. Vidio sam da ima video prikaz vježbi na forumu. Stvarno je velik izbor, ali me brine jedna stvar. šTO AKO "UZMEM" NEKU VJEŽBU ZA SVOJ PROGRAM (KOJU NISAM NIKAD RADIO) I ZAMIJENIM SA VJEŽBOM OD OVOG PROGRAMA šTO IMAM, A TO JE KAKO BIH REKAO GLAVNA VJEŽBA ILI VJEŽBA KOJU NE BIH SMIO ZAMIJENITI. NEZNAM šTO PROMIJENITI, A šTO OSTAVITI. ako znate neš slobodno dajte savjet |
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravio sam reci da sam dobio i neke nove nacine vježbanja:
tehnika š0 x š0 tehnika super serjie tehnika negativnih ponavljanja tehnika triset i cetiriset tehnika padajucih ponavljanja pa da onda ostavim svoj program, da ništa ne mijenjam, ali da ovo radim uz njega? I ako da kolko dugo |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |