pozzz |
Post Reply |
Author | |
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2010 at 23:55 |
Pozdrav iz kisnog Zadra!! :)
Ukratko, 29 godina, ubrzo okruglo 30 =( Rekreativno trcim vec desetak godina, nekad redovito, nekad manje redovito.. Onih mjeseci kad je manje redovito vidim koliko mi u biti to trcanje znaci.. Ne samo radi odrzavanja tezine i kondicije vec kao ispusni ventil za svu napetost koja se nakupila.. Slucajno sam nabasala na ovaj forum i nakon kratkog citanja nekako me se svidjela atmosfera pa reko ajd da se registriram =) Moj moto je samo umjereno papati, trenirati i rezultati nece izostati =) |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla strada!
Lijepo je procitat da osoba ne gubi volju za trcanjem, fitnessom i vježbanjem u teretani nego želi dobro tijelo i u 30-ima Atmosfera na forumu ti je uvijek odlicna tako da slobodno piši, iznesi svoja iskustva i planove... Bit ce rezultata uz dobru prehranu te dobar trening, vjeruj ne može izostat Procitaj si FAQ Prehrana da ti neke stvari budu jasnije a ako negdje zapne pitaj pa cemo ti pomoci |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joooj kako to suuugavo zvuci kad kazes u 30-ima
ali nedam se ja imam dobre gene Hvala na savjetu za FAQ..budem cim uhvatim vremena...dosla roba u sex shop pa malo parim oci i educiram se uz to sto pisem cijene |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Siguran sam da ceš uživati s nama na forumu, pitaj što god te zanima! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam mislio na nešto loše kad sam rekao da netko želi imat dobro tijelo u 30-ima nego na sve pozitivno i baš mi je to ljepo procitat jer se nadam da cu i ja uspijet ostat u tom điru te imat dobro tijelo u 30-ima Nemoj pariti oci kupi nešto i cao... |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla na forum, uzivaj... |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |