Lubenica - ljetno osvježenje |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2010 at 00:21 |
||
FITovci,
klopate li lubenicu i volite li se osvježiti tijekom ljetnih sparina lubenicom? Koliko cesto ju jedete? Živcira li vas cišcenje ovih koštica - uf, mene užasno to nervira.. al fora je.. Kratko o Lubenici: Lubenica je ne samo idealno osvježenje za vruce ljetne dane, vec se u njoj nalazi niz korisnih tvari za naš organizam. Prije svega je bogata vitaminima - pogotovo C i vitaminima skupine B. Ništa manje važna nisu vlakna, karoteni, vitamin A ili minerali poput cinka ili mangana. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naša tablica kalorija kaže da š00g lubenice ima: 24 kcal (kalorije)
Vecinu lubenice cini voda što je idealno za ljetno osvježenje. |
|||
|
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ooobožavam lubenicu,cijelu ju mogu pojest, i ja uopce ne vadim koštice sve jedem
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cijelu? Meni je dosta 2-3 "kriške" |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha da sad cijelu da pojede dobre su lubenice sam ovogodišnja ponuda je užas... |
|||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
lubenica super, ja je obozavam i kad god sam u prilici jedem
|
|||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja isto sve jedem. Fina
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mmmm... ja isto brijem da bi cijelu mogla pojest... ok... možda i ne...ali cetvrt neke vece sigurno..... pa onda za malo opet cetvrt.... obožavam lubenicuu ;)
|
|||
rikkis
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja jedem kostice pa se ne zivciram toliko...
Inace nadam se da nema kalorija u kosticama |
|||
:) ...ja sam noćna ptica zora mi je drugarica... :)
|
|||
crystal0302
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ubijam se lubenicom..fina je a i zaustavlja osjecaj gladi..
|
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Do prije mjesec dana nisam ju mogla smislit i onda me naglo okrenulo..
Jedan od najvrucijih dana provela sam u Baric Dragi bez klime, lepeze i bez trunke vjetra tako da mi je od tada postala jaaako njamiiii Kostice ipak micem jer sam fina guza |
|||
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dnevno pojedem skoro 2-3 kila lubenice(dinje) hehe i to sa picama, tko bi mogo ocistiti toliko pica kolko pojedem dinje....
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jbt ja ih uvijek jedem sam |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa tko ti je kriv |
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
volim jest lubenicu i vocne deserte mljac hmm
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ti kad neš podijelit pice |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |