Dorucak - iz pekare |
Post Reply |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2010 at 14:02 |
Evo, mene bi zanimalo sto bi mi za dorucak bilo
najzdravije, a da je iz pekare, posto mi djed svako jutro nosi dorucak iz pekare? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
a djed baš mora svako jutro donijet dorucak iz pekare? Bila jednom jedna malena Martina kojoj je bakica svaki dan iz pekare nosila veeliki fini kroasan od cokolade..svaki svaki dan...kroasani su nestajali, a Martina je bujala sve više i više i osjecala se katastrofa...a onda je jednog dana malena bucka naucila što su zobene pahuljice, integralni krušic, posni sir i ostale po vecini ljudi, bljuzge, uzela stvar u svoje ruke i baka je prestala donosit smece u kucu... happy end Da odgovorim na pitanje: ništa |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljujem na odgovorima, odsada se prebacujem na
pahuljice u mlijeku |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad ce krenut.. pa da budem prva.. a koje pahuljice? u svakom slucaju koje god bile..bolji izbor od pekare |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci, moze za dorucak pahuljice u mlijeku? jel to zdravo?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naša preporuka je - zobene pahuljice s mlijekom 0,9 m.m. Evo tema o zobenim pahuljicama - da se upoznaš ako nisi.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene... pod obavezno... ali volim pojest i burek sa sirom... iz pekare !
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Burek sa sirom? To je sirnica, burek je burek, jbg bosanac sam pa mi je to upalo u oko |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |