Prehrana |
Post Reply |
Author | |
amater88
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2010 at 01:28 |
Glavni problem mi je stara kojoj ne mogu svaki dan govorit što da kuha, a što ne. A nije isplativo a ni ne želi kuhati nešto samo za mene, tako da u mojoj prehrani bude svega i svacega. Od graha, sataraša, faširanih, gljiva, paniranih štapica, juhe, cobanca, pizze i tako u nedogled. Želim se zdravo hraniti, al moram birat ili ovo jest ili biti gladan. Pa eto recite kak se vi snalazite.....................
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Grah, sataraš i ovo šta si nabrojao je zdravo (osim ove pizze), pojedi to šta ti se skuha, još uz to neki izvor proteina i di ceš bolje
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
znam da je zdravo - i fino je, al moj problem je i što si neznam odredit kolicinu unosa hrane...ne želim se igladnjivati ni prežderati, a unos proteina, UH i ostalih stvari sa ovom hranom je malo teži...tak da ako imate još neki savjet recite, jer lakše je uzet npr. posni sir gdje na deklaraciji piše koliko š00 g proizvoda sadrži to i to....
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se ne varam ti misliš radit na masi? Ako je tako, onda te ne treba zabrinjavat kolicina koju ceš pojest jer tako i tako trebaš bit u suficitu s kalorijama. Dakle jedi dok se ne zasitiš |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
thanks na savjetima....
ak još znaš nešto, dobro bi mi koristilo ...................................................... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kuham sama |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
mama kuha sta ja papam, ali naravno ja to moram kupovati :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |