Glavobolje - rješenja |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2010 at 15:49 |
Glavobolje
Tablete za glavu katkada ne djeluju ili im treba jako dugo da pocnu djelovati; dok cekate da prorade možete probati neke alternativne metode Evo nekoliko metoda: * Iscijedite limun u šalicu crnog caja i popijte ga. Ta kombinacija vrlo brzo djeluje ublažavajuce na glavobolje. * U slucaju da vas je glava zaboljela od vrucine dobro ce vam doci kora limuna. Gnjecite koru sve dok ne poprimi oblik paste. Zatim to nanesite na celo. * Pokušajte staviti na sljepoocnice svježe oguljenu hladnu koru limuna. * Pritisnite vrh nosa kažiprstom i palcem i lagano masirajte. Istovremeno drugom rukom masirajte i sljepoocnice, jednu po jednu. Važno je da ne pritišcete prejako. * Pojedite svježu, toplu juhu i legnite u krevet u potpuno zatamnjenoj sobi u koju ne dopire buka. * Priuštite si vrucu kupku - odležite malo u vodi i glavobolja bi trebala ili nestati ili drasticno oslabiti. izvor:metroportal.hr Imate li cesto glavobolje i kako ih vi rješavate? Mene kad boli glava, roknem š plivadon i za š0min sam novi.. Znam da bi bilo idealno kada ne bi to trebao riješavati tabletama, no to mi je najbrži put kako se riješiti glavobolje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
cesto imam glavobolju, tocnije migrenu. riješenje: 2 pliceta i sat-dva spavanja u zamracenoj sobi
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |