rei :) |
Post Reply |
Author | |
SIRGA
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2010 at 12:14 |
Stid me je sto kao aktivni sportas nisam prije bila ukljucena na ovako dobru tsranicu vezanu za sport
Ja sam aktivni sportista, studiram Fasto u Sarajevu, bavila sam se kosarkom 3 godine, kik boxom š godinu, tenis veliki š godinu, triatlnom... radim kao instruktor plivanja trenutno i instruktor skijanja, radila sam kao trener zenskoj noometnoj ekipi. Trenutno treniram rafting i aktivno se takmicim- pomalo je muski sport vise nego zenski, al da se izdrzat :D Volim se penjat po stijenama i spustat, nedavno sam se spustala niz vodopad visine š00 metara u Sarajevu. Mozda nisam najbolji plivac, skakac, veslac, skijas- al sam jako dobar metodicar i pedagog i imam veliki sportski duh u sebi :D pozz |
|
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opa! dobrodosla
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla na fitness.com.hr forum!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav... strava autobiografija sportskog dijela života... dobrodošla....
|
|
SIRGA
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni treba jedan odgovor ako moze, ja se nadam da cete mi odgovorit ovdje..:)
Jedan poznanik me zamolio da njegovo dijete trenira sa mnom kako bi smrsalo, nije previse pretilo, al ima viska kilorama sigurno jedno 5kg. Dijete ima š4 godina, ide u 8 razred, interesuje me dal on moze uzimati el karnitin, ako da na koji nacin i koja doza.. hvalaa |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može uzimat, ali mu to ne treba. Tijelo normalne osobe ima dovoljno l-karnitina i nisu mu potrebne dodatne doze. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj joj umjesto da sve te tabletine, ampule, praškovi i ostalo budu zadnje šta ce ljudi uzimat, to postaje prvo...još za dijete od š4 god. koje se samo mora disciplinirat malo.. di ovaj svijet ide...u marketing
sirga, dobro nam došla, svaka cast, to se zove sportski duh Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |