Milijarderi dššš;niraju 50% bogatstva |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2010 at 13:27 |
|
Zaista lijepa vijest, i ovo me pomalo iznenadilo.. :
40 milijardera daruje polovicu bogatstva Divan potez - nadam se da ce ih se još više odazvati na ovako nešto.. Bill Gates i njegova supruga Melinda te poznati investitor Warren Buffet pozvali su svoje 'kolege' milijardere da tijekom života ili u oporuci daruju polovicu svoga bogatsva u dobrotvorne svrhe. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super... može i meni donirati jedan milijun... necu se uopce ljutiti....
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da nam doniraju po $500 000, ne bi se ljutili. Bilo bi nam sasvim dovoljno.. Edited by Zoki |
||
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gates je svet covjek! Ne fakat, on meni zraci nekom dobrotom...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super..kad je svet.. i tak to...šta da mu pošaljemo neko pismo da nam donira lovu za promicanje fitnessa... može... milijun..pa podjelimo između sebe... ha?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda su shvatili da im u grobu sav taj virtualni novac nece biti od pretjerane koristi, a u jednom životu ga ne mogu potrošiti...
Edited by Lega |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Taj novac im definitivno u grobu nece koristiti.. Bilo bi lijepo vidjeti što ce udruge i ostale organizacije uciniti s tolikim novcem. Onako da vidimo u par slika - to bi bilo lijepo. |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
opet ce neko sa strane skupit lovu i par ljudi ce oprat nesto love,nesto ce se naravno i donirat,radi sminke i to je to. svaka cast onima koji ce stvarno nesto donirat,bez skrivenih planova
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
s takvim stavom ne zaslužuješ milijun |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato šta bi djelila jel ? ;) ok..može samo meni poslat :) |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To i ja mislim |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato bi bilo lijepo od tih udruga i organizacija da nakon što prime novac, lijepo prikažu svijetu gdje je to uloženo i svi cemo biti sretni.. |
||
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nek sada nešto promjene...a ne oni posjeduju toliko para koje nemaju na što niti potrošiti a djeca gladuju ili rade od najmlađe dobi... no... necu ulaziti u to...to me samo rastuži....
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baza je sta se ulozi recimo milijun,a prikaze se da se ulozilo miljun i po (karikiran) i tih po miljuna se tako opere ekipa podili izmedu sebe i svi sritni |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još jedan lijep primjer:
Vlasnik DM-a šokirao svijet: 'Sve bogatstvo darujem, želim biti slobodan!' Ova recenica najviše znaci: On sam potvrdio je rijecima: "Nije sramota postati bogat, ali sramota je bogat umrijeti". i ovo: - "Djeca imaju pravo na dobar start u životu, ali ne i na to da im roditelji osiguraju doživotno blagostanje - rijeci su kojima je Werner objasnio svoju neobicnu odluku." |
||
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako lijepo od njih...doniraju pola svog bogatstva samo da im država sjedne na leđa da ne moraju placati tolike doprinose!
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |