Bol u ruci |
Post Reply |
Author | |
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2010 at 16:45 |
Pozdrav, :)
Vec neko duže vrijeme imam bolove u desnoj ruci u podrucju zgloba i palceve kosti. I kada radim i kada odmaram zna me poprilicno zaboliti, ali ne cesto. Namjeravam to ici sliakti da vidim kaj je to, ali to slikanja ima tko ideju šta bi mogli biti i kako da si malo ublažim bol. Unaprijed hvala. :) |
|
amater88
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz
i ja sam neko vrijeme imao bol u palcu (ak na to misliš)...zna se dogodit da se živac istegne... ja sam to osjecao sve dok sam trenirao rukomet nakon prestanka nikad mi se nije desilo da me "ukljiešti" živac u palcu ak se baviš nekom aktivnošcu, a boli te, probaj sa masažom tog mjesta slikat nemoj jer samo štetiš zdravlju - nemoj ici na rendgen zbog tih "malih" stvari znam da zna bolit, ali bolje malo trpit nego se zracit |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |