Energetski napitci |
Post Reply |
Author | |
mario1993
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2010 at 21:44 |
Pozdrav drugari
Ja sam mario iz Zagreba sam , treniram vaterpolo i imam jedo pitanje za vas. Koje energetske napitke da koristim i zasto Kako napraviti svoj energetski napitak? Pola mojih drugova prije treninga uzme ono promotivno pakovanje secera i umjesa sa vodom sta se time postize I kako napraviti svoj energetski napitak Pozdrac |
|
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja preporuka iz vlastitog iskustva je od powerbara energize izotonicni napitak...mozes piti prije i za vrijeme treninga za energiju,druga vrlo bitna stvar je sto sadrzi elektrolite kalij i natrij odnosno minerale koji se gube znojenjem a vrlo ih je tesko nadoknaditi...znaci kombinacija kompleksnih ugljikohidrata i kalija i natrija,meni osobno odlican proizvod te vrste
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idemo malo obnoviti ovu temu..
Da li pijete energetske napitke i koje? Smatrate li da su energetski napitci potrebni ukoliko nemamo neki obrok prije treninga? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem labradin supercharge ponekad i to nema veze se obrokom prije treninga, što se mene tice
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam znao nekada prije treninga pojest kocku secera..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako nismo jeli, samo je to još dodatan razlog da konzumiramo neki energetski napitak.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
i jesi dobio šta energije od kocke šecera? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
veliš, rasturo si! |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |