Problem sa prsima |
Post Reply |
Author | |
nhd17
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2010 at 13:58 |
Aktivan sam sto se tice vjezbanja. Cesto radim sklekove, podizem se na vratilu i razboju, ponekad radim i sa bucicom (u kuci)..
Uglavnom, nista pretjerano, cisto da ostanem u formi.. Ono sto je problem je da prsa nikako ne mogu izoblikovati, jel problem u vjezbama, ishrani ili je neka treca stvar? Evo i slike: http://i37.tinypic.com/2i9s3cz.jpg http://i33.tinypic.com/alg803.jpg http://i34.tinypic.com/20sc5c9.jpg Hvala.. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš normalna prsa, nemaš se što brinut. Imaš nešto sala na prsima, al to ce otic kad središ prehranu
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Nekako mi previse okruglo izgledaju.. To nikako ne mogu srediti... :S
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je blaga lipomastija- nakupljanje sala, sredi prehranu i vježbaj, nema ti druge
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Sta mi predlazete da radim od vjezbi, izuzev teretane.. Znaci, cisto tjelsena tezina..
|
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Iko?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ti je izgledalo vježbanje do sada? Koliko si sklekova, zgibova radio na dnevnoj bazi? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Praktikovao sam vjezbe rano ujutro, cim ustanem iz kreveta.. Otprilike 2x20 sklekova i nekih 20-ak trbusnjaka (njih sam slabije radio)..
Sada sam potpuno izmijenio prehranu, trcim barem 2 puta sedmicno i svaki dan radim drugu grupu misica pa sada treninzi izgledaju otpilike ovako: Trbusnjaci (3x20 ravno, bocno) Sklekovi (3x20 uski, sirina ramena i siroki) Ledja, nasao sam na http://www.coopersguns.com neke vjezbe pa radim sljedece (Single Arm Row jer imam jednu bucicu od š0 KG, Chin-up i cesto radim na razboju) Noge (Cucnjevi i trcanje) Ruke (Radim sa bucicom, sklekovi, vratilo) Ako nije problem da mi Vi neke vjezbe predlozite, ili izmijenite ovo sto sada radim... Edited by nhdš7 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fokusiraj se na proteinsku hranu, radi š00 sklekova dnevno sa širokim rasponom ruku.
Radi razvlacenje bucicama te potisak i morat ce se vidjeti promjena. Ovo govorim sada za prsa, ostatak treninga ti je ok. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Za razvlacenje bucicama i potisak ce biti problem, imam samo jednu bucicu mada potrudit cu se da nabavim jos jednu.. Sta je sa vjezbom Pullover bucicom? Je li ona efikasna?
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Nije baš, ako se pravilno izvodi, pullover bi trebao bit izolacija za latove a ne prsa Ako ne ideš u teretanu, radi doma sklekove, ima ih milijun varijacija, uski, široki, s nogama na stolici... |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm....google?!...znaš on ti zna puno zanimljivih bodyweight vježbica,a ak hoceš konkretan prirucnik sa ljepom zbirkom bodyweight vježba nabavi knjigu You are your own gym (ok cudno je da sam ja nekom pocela preporucat knjige) |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
nhd17
Post Options
Thanks(0)
|
Trazio sam po google-u, nasao sam dosta toga, ali me opet strucno misljenje vise zanimalo.. Evo nasao sam i knjigu, pa vidjet cemo napredak! ;) Hvala svima jos jednom! ;)
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skini si onaj P90X program,tamo ima dosta "kucnih" vježbi
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |