Pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Kolovoz 2010 at 13:28 |
Pozdrav svima!
Evo kako obicaji foruma kažu da se novopridošli predstavljaju pa da i ja to napravim. Žensko u ranim tridesetim, neaktivna i puno truda uložila da od vitkog i zgodnog tijela napravi hram nezadovoljstva. Sada ulažem trud u suprotnom smjeru da popravim stvar :) Zadnjih cca godinu dana promjenila poprilicno nacin prehrane i sad je vrijeme za vježbanje. Visoka š80 cm trenutno u njih upakirala 73 kg. Bilo je tu š0-ak više, ali posao u turizmu i promjena prehrane ih otopili. Kako radim i po š2-š5 h na dan (nekada) tako svaki slobodni trenutak idem na plivanje, jer plaža djeluje antistresno. Tako ce biti još oko 2 tjedna a onda bi trebala poceti raditi manje a i valjda ce temperature malo pasti pa je plan poceti trcati i vježbati u stanu (još tražim šta i kako). Prehrana izgleda otprilike ovako: dorucak zobene sa lgg jogurtom, oko š2 neki kuhani rucak ali bez kruha i puno salate, a poslije toga do spavanja jedem dosta voca i sjemenki (bademi, kikiriki, bundevine sjemenke i sl). Nekada mi se zna dogoditi da veceram neku tunu i salatu ili salate i sira, ali to je zbilja rjetko. U š0-om mj. bi se trebala vratiti u zg i onda sam ja gazda u svojoj kuhinji, a i teretana nije daleko od stana. Primam pohvale i kritike, ali i savjete i prijedloge iskusnijih i pametnijih :) Dosta slova za sad. |
|
cupava.mala
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla.
i ja sam nova,tako da ti nisam baš od velike pomoci. |
|
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno s tesanjem linije i ocuvanjem zdravlja!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla. u kojem gradu na moru radis,kilaza ti je vise manje ok,ali vjerojatno previse sala,fali misica pa ima mista di visi i tako.moze i neka slika da vidimo |
|
strawberrywater
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
rikkis
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
:) ...ja sam noćna ptica zora mi je drugarica... :)
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima.
u Dubrovniku sam. budem neku sliku stavila, slikala sam se neki dan da mogu uspoređivati kako napredujem :D |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Prehrana ti izgleda OK.
Prikljuci se u raspravama.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla
|
|
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
evo mene. nije baš da je ugodno nagovoriti se staviti ovakve slike... za koji mj. nadam se ponosnijem pokazivanju
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije bilo ugodno? samopouzdanje je veoma jaka stvar. izgledaš dobro, ali kad se pobrineš za sebe izgledaš ceš i osjecat ceš se bolje :)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije lose,dobro sta si se sitila malo brinit o sebi,pa ce bit i bolje
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobra boja... ;) i kako si odlucila raditi na sebi ceš brzo sve to dotjerati..inace ne loše... poprilicno proporcionalna...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |