Dijeta |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Alek ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Lipanj 2010 at 13:54 |
Jedno pitanje koju mi dijetu preporucujete sad za leto i
koje vezbe? Moram da smrsam bar 20 kg xD ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odi na liposukciju....
![]() |
|
![]() |
|
Alek ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Daj mi pare za liposukciju
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
Stvarno sam ozbiljan sad ocu da krenem u fitnes i da pocnem
sa nekom dobrom dijetom ali mi treba savet ![]() |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Dalila ti je dala dobar savjet ![]() Inace, pun je forum savjeta kakve ti tražiš, izdvoji malo vremena pa procitaj što te zanima, nema smisla opet sve ponovno pisat. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
imam ti ja proteine za prodati s kojima ces skinuti barem š0kg u 2 tjedna. samo su ti malo skupi... firma je american muscule, a proteini su ti protein power. 3kg - 800kn. jbga, nije mrsavljenje jeftino...
p.s. svima je jasno da je ovo sala, nadam se... skinuti 20kg do ljeta? pa ljeto pocinje za 9 dana... a majke ti, ovo kao da se netko zajebava... Edited by GajbaPive |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Ajde nemoj se zafrkavati nego citaj forum! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
![]() vas pitao za savet i nisam va zajebavao nisam mislio do leta nego za vreme leta |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Ako si vec pocetnik, imaš poseban podforum za takve pa možeš tamo pitati šta te zanima, iako ne sumnjam da bi dobio identicne odgovore. Dobro je prije postanja ovakve teme procitati malo po forumu baš iz razloga da ti se ne dogodi ovakvo što. |
|
![]() |
|
Hvala svima koji su bili razumni i fino se ponasali, poceo
sam sa drugim nacinom ishrane i fitnesom ![]() |
|
![]() |
|
Lelica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Kolovoz 2010 Location: Austria Status: Offline Points: 4 |
pozdrav svima zamolila bi ako netko mozda zna nesto vise o dijeti Schlank im Schlafen da mi da neke podatke,jer na netu ima samo informacije o knjizi koju mozete kupiti,,a cula sam da je vrlo efiksna i bez jo-jo efekta zahvaljujem unaprijed |
|
![]() |
|
illusions ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
![]()
nemam pojma koja je to dijeta,ali o cemu god da se radi naravno da ce dati rezultata ak tvoje tijelo donekle dobro prihvati tu prehranu i tim više što napraviš neku promjenu,ali cim je dijeta ti je jasno da IMA jo-jo efekta,zar ne?dijeta,bilo koja,bilo cija,bilo kad izmišljena je vremenski određena i ljudi se nakon tog određenog vremena vrate na staru prehranu i onda se javlja jo-jo efekt.jedino ak to nije neka famozna lifesytle dijeta,ali ak vec ideš mjenjat nacin života,prehranu onda se cim više baziraj na osnove ljudske prehrane,citaj,uci i PRILAGOĐAVAJ SEBI no ubiti poanta ti je nemoj ici na nist kaj se zove dijeta,kaj je neko novo fiks otkrice,kaj procitaš u nekom magazinu ili slicno... ps:kasno kopcam,˝mrsav u snu˝ |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
![]() |
|
Lelica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Kolovoz 2010 Location: Austria Status: Offline Points: 4 |
haha,ma u pravu si,ali borim se sa tim kilama vec duze vrijeme,pa se hvatam za slamku,iako sam cula od meni bliskih ljud da je vrlo efikasna,jer to je u stvari mijenjanje nacina prehrane,,i sagorijevanje kalorija po noci e,sad,koliko to nekome pomogne,toliko drugome ne,valja probat,nista ne kosta |
|
![]() |
|
illusions ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
mislim da ne valja probati jer bi te ipak moglo koštati u smislu da jojo efektom vratiš kile i još dodaš nešto uz ovo vraceno ja ti preporucam promjenu navika za cijeli život (kak to super i lako zvuci a nije baš tak,znam i ja se borim s tim da promjenim neke stvarcice ne znam sama odluci,to je ipak tvoj život |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |