Lakat? |
Post Reply |
Author | |
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Kolovoz 2010 at 20:14 |
Pao sam dosta neugodno sa bicikla tako da sam se docekao na lakat lijeve ruke, odmah otišao na traumu, sva sreca nije ništa puklo(nateklo je), ali sam jako nabio lakat pa su mi stavili tzv.kravatu da mi ruka miruje u fixnom položaju, dosta me boli ,pogotovo kad malo pomaknem ruku, stavljam led, mirujem. Zanima me da li je tko tu na forumu imao problema s takvom ozljedom, odnosno koliko traje oporavak?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
2,3 tjedna
|
|
manu chao fan
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se brate ljutiti, al si me podsjetio na ovaj SL 2000
Stalak za lakat "Lakat je ogledalo zdravlja" |
|
manu chao fan
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
manu chao fan
Post Options
Thanks(0)
|
Lega, jesi ti imao slicnu ozljedu? Jesi "osjetio" kasnije lakat pri dizanju tegova npr.?
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
a lega razbio sam se sto puta, na nogošu, s bajsa, na ravnom... nemam nikakvih problema s dizanjem tegova
|
|
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
SL 2000 hahahahhahahaah
|
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve zavisi sta je u pitanju, moze da nikad ne osjetis posljedice, a moze da te stalno zeza.. Moj brat je imao povredu lakta - doduse bio je lom - i sad ima povredu zvanu 'teniski lakat' koja je neizljeciva.. nije da te prepadam :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |