Whey - štetan? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Kolovoz 2010 at 00:31 |
||
Sorry što otvaram još jednu temu o wheyu ali zanimalo me nešto. Slobodno premjestite u caffe bar ako treba jer je rijec o tracu. Naime na kavi sam pricao sa kolegom o wheyu i kako sam ga sada poceo uzimati kako sam se vratio napokon u teretanu,a na to mi je on rekao da whey baš i nije preporucljiv za pripadnike muškog roda jer je štetan za reproduktivne organe?!
Ja sam mu se samo nasmijao u lice jer mislim da je budalaština,ali eto htio sam to podijeliti i s vama No...ima li istine u tome? |
|||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
legos ti ispaljuje corke, pa baca neku krivnju na whey... |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa je jako je stetan,ja da san na tvom mistu odma bi to presta uzimat,i jos obavezno posjeti doktora,da vidis kakva je steta nastala zasad,nije za zajebavat se
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro vlajster je samo podijelio tu nebulozu s nama, nije on glupkast u ovoj prici |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da je taj frend zamjenio whey sa proteinima od soje, jer soja potice proizvodnju estrogena koji loše utjece na mušku hormonalnu podlogu. A whey nema nikakve veze s tim, to je hrana isto kao i piletina i sve ostalo što jedeš, znaci, frend proca nebuloze |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
o toj soji š00 oprecnih mišljenja....malo da utjece malo da ne...ja više nikome i nicemu ne vjerujem |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A znam, al ipak je bolje sprijecit nego lijecit, operacija ginekomastije je preskupa da bi se žrtvovalo |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma opališ neki blokator uz to i stvar rješena |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Misliš da ubacim 20 mg nolve ili clomida uz to pa ce blokirat Al ipak, nebi još kemijao, pre mlad sam ja za to |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koncentrirana hrana je djelomicno opasna i zato se mora uzimati dovoljno vode uz nju.
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma odmah 50 mg pa si miran
ma nema kemijanja kad je soja u igri |
|||
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
E taj dio uredno odrađujem :) |
|||
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za najnovije spoznaje ide se na pubmed i medline!!! |
|||
mrtav hladan
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma ne idem ja nigdje, samo nas vozaju kako im paše
|
|||
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I mene muci ta soja.. nekada bih pojeo polpete sa sojom, pa se premisljam i na kraju odustanem..
A dva frenda su mi odrasla prakticki na soji, i izgledaju ko zvjerke |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa neceš od par polpeta postat curica
ma jedi brate, ne znam koliko bi te soje trebalo drmat da ima nekakve loše efekte...osobno ne vjerujem da to toliko utjece na muškarce..pogotovo one koji inace nisu skloni nakupljanju masnog tkiva.. |
|||
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |