Prehrana na moru/ljetovanju |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 12:08 |
Da vas pitam Fitovci moji, kako se hranite, kakav režim prehrane imate dok ste na ljetovanju, kad vam se potpuno pomuti vaš dnevni ritam?
Imali smo temu o treningu preko ljeta, a sad me baš zanima kako se ponašate dok negdje chillate na moru ili drugdje, kad ste cijeli dan slobodni,naravno ovisno i o budžetu koji imate na raspolaganju, ali s obzirom da je kriza ne vjerujem da si puno vas može priuštiti skupe restorane i milijunske hotele dakle, zbog vrucine i (ne)uvjeta ili nedovoljnog izbora posebno u malim mjestima na obali-kako ste si prilagodili/porihtali/organizirali prehranu? što i kako kupujete, kuhate li ili ste na hladnim/suhim obrocima, šta je s povrcem, vocem...što klopate za rucak i veceru? Itd, Itd.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam cijelo ljeto doma tako da se ama baš ništa nije promijenilo
Ali i da sam negdje drugdje bila, vjerojatno bi bilo isto, uvijek cu prvo za hranu izdvojit pa onda ostalo :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bome nisam cijelo ljeto doma.. bio sam 7 dana u Krizevcima u gostima, i tamo nisam htio maltretirat curine roditelje vec sam jeo svasta (domaci kruh, svinjetinu, pizzu, rakiju..) .. ali inace, prehrana sredjenija nego tijekom ostatka godine..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
tak i ja... samo što vec 3 tjedna manje više junkam pa mi dopizdilo polako a i spojleri se vratili polako |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |