šumece tablete - vitamini |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2010 at 23:13 |
|
da ne otvaram bezveze novu temu, jel u redu (zdravo)
popiti jednom dnevno one sumece tablete, magnezij i kalcij? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Otvorena je zasebna tema jer nema smisla gurati se ostalima u teme ako nije povezana tematika.
Ima smisla popiti vitaminske + mineralne dodatke svaki dan, ne može škoditi. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, samo što kalcija tak i tak dovoljno uneseš preko posnog, jogurta i ostalih mlijecnih proizvoda, radije si uzmi vitamin c |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja uzimam multivitaminske sumece tablete u apoteci sam ih platio 60kn valjda vrijede toliko i pijem ih svaki drugi dan...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šumece su ok ali u odnosu na recimo tablete natural wealth abc multi ili neke druge, su neisplative s obzirom na sastav te slabije iskoristive u organizmu.
|
||
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rekao mi je jedan kemicar da se isplati piti jedino onaj skupi visokokoncentrirani Mg u šumecim tabletama koji se kupuje u ljekarnama. Oni drugi (mislim na sve druge jeftine šumece tablete) imaju gotovo nikakv ucinak. Magnezij je dobar za sve koji se izlažu svim vrstama napora i dobar je za mozak.
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja kad sam poceo piti magnezij (iz DM-a) nakon nekoliko
dana poceli su me boljeti koljena i zglobovi. Kad sam prestao piti bolovi su prestali.. toliko o tome da je korisno |
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja zbilja ne znam koliko je to ucinkovito ali jedan prijatelj, farmaceut, mi je rekao da i nisu bas dobre te sumece..
Ne znam tocno pojasniti zasto i glupo mi je pisati bez objasnjenja ali prvom prilikom ga pitam strucno objasnjenje i javim vam :) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji magnezij? ja trošim onaj njihov magnezij u tabletama u tamnoplavoj kutijici i a ma baš nikakvih problema nemam...a kamoli da me zglobovi bole, dajte ljudi |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma gluposti prica
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam 30 godina i odrastao sam i dovoljno pametan da kažem kakvih sam nuspojava imao s pijenjem magnezija iz DM-a (kupovao sam one jeftine iz valjkaste plasticne kutijice) Moj obiteljski lijecnik je rekao da nema potrebe to piti pogotovo zato što mi je tijelo negativno reagiralo. |
||
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svi smo razliciti i zato ne mora znaciti da svatko jednako reagira na sve. Možda bi prije samoinicijativnog uzimanja vitamina i sl dodataka prehrani trebalo pitati ljekarnika i/ili lijecnika. Ni jedan vitamin/mineral u obliku šumece tablete nastao sintetickim putem nije ucinkovit kao onaj koji se unosi u tijelo putem hrane ciji je prirodni sastojak. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve je to ok, al onda si iznimka koja potvrđuje pravilo. Ljudi koje znam najnormalnije troše magnezij, u bilo kojem obliku i još nisam naišao da netko ima tegoba zbog toga. I sam ga trošim vec godinama, baš taj iz dm-a, i ništa. Prasice prica ti je pomalo neutemeljena osim ak se hraniš hranom iz eko uzgoja ili si domorodac na nekom otoku bogu iza nogu... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa cudno mi je to ... bez uvrede... možda si zbog neceg drugog tako reagirao... eto... stvarno mi je cudna reakcija... jer su tu premale doze bilo cega.... sorry ako sam malo ružno reagirala...takav dan je bio ;))))
|
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sve je apsolutno ok. Bol koja se javila nakon toga bila je zaista neugodna kao da mi nešto trne unutar samih zglobova. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja trosin NW ABC plus (trenutno ultra plus jer je mater kupila krive) i vitamin c-500.minerale posebno ne kupujen,ali u buducnosti bi mozda i moga
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |