Komadi s kvarnera, mljac! |
Post Reply ![]() |
Author | |
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Srpanj 2007 at 14:35 |
Evo, vec 3 vikenda za redom sam u Opatiji (znaaaam da nije Ri, ali je blizu) i pretpostavljam da vi iz ri idete malo i tamo van. Uglavnom, moram priznati da imate poprilicno dooobre komade! Mljac, mljac, mljac! Eto malo sam napasla oci, a sada opet u radni tjedan! |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nismo te poslali tamo da Paris oci ,,,,,,,,,vec da Radis..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Jako dobar vjeruj mi, ja sam iz Rijeke, ali centar Rijeke i Opatija su mi jednako skoro udaljeni,Opatija je 6 km od mene i cesto sam tamo , ima dobrih cura, dodji vidjet
![]() ![]() Jos ti i Theia tamo dolazi, kud ces bolje ![]() ![]() Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Dobro je skroz! I tko spominje rad na moru?! |
|
![]() |
|
x_sport ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
![]() |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
D.R. ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Tako ti je to... sto zapadnije ides...
![]() |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |