Spavanje - koliko spavate? |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Kolovoz 2010 at 10:58 |
Koliko u prosjeku sati spavate?
![]() Da li je to 5h ili 12h? ![]() Evo odmah 2 clanka na ovu temu: Koliko nam je kvaliteta sna bitna? Spavanje i bodybuilding Obicno spavam oko 8h. To mi je nekako prosjek. ![]() Edited by Zoki - 30 Svibanj 2013 at 17:22 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
cooperw ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8-9 sati tijekom cijele godine. Rijetko se dogodi da se moram ranije budit.
|
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Uf, bolna tocka...ponekad
![]() Zapravo vrlo šaroliko-katkad i po 8, najviše 9 sati, a nekad 4-5 kad dnevni stresovi pritisnu... |
|
![]() |
|
Bane ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
8-9 a ponekad i š0 sati...A nekad 5 sati pa opet sve ok..
![]() |
|
![]() |
|
carmen ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Uglavnom 8 sati...nekad se dogodi i 9.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Lijepo je to cuti. Koliko vidim, vecina odradi u prosjeku nekih 8h što se i preporuca. ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
radnim danom spavam od min 6h 45min do 7h 30 min.
a što se tice vikenda nisam neki spavalica u prosjeku 8h. a ako sam baš jako umoran što se tice posla onda popodne odspavam oko 2-3h + ono navecer što moram odraditi :) Dok sam bio nešto mlađi bez pardona sam spavao š0-š2h :) |
|
![]() |
|
mare_ ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
U prosjeku oko 6sati.. legnem oko š dižem se u 7..znam da
je malo ali eto ![]() |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Heh, meni je 9-š0 h neki prosjek, kad je škola onda nešto manje, uglavnom, obožavam spavat ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
sad cu ti reci za jedan moj osobni rekord, došao sam doma s posla u petak oko š7h i mrtav umoran legao malo da ubijem oko. Legao sam prije š8h i probudio sam se tek drugi dan oko šš bez buđenja u međuvremenu. Možeš si misliti kako sam se tada osjecao kao da me netko pretukao :) |
|
![]() |
|
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
U prosjeku 7-7,5 osim nedjeljom, onda si ulovim oko 9 u komadu
![]() |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Uf, mogu mislit kakav je osjecaj bio nakon š5+ h sna u komadu, predobar ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Kad imam nastavu, onda 6-8h
![]() (nazalost, jos samo tjedan dana ) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triceps7 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Spavam 6-7 sati, nazalost, iako znam da je to nedovoljno.. Ali
jednostavno ne stignem vise, a i organizam mi je naviknut na to - ako
zelim spavati ranije, ne mogu :P
|
|
![]() |
|
kristina_babic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
cca 6 sati, ali mi je maalo :( u zadnje vrijeme poslije vecernjeg treninga ne mogu baš zaspati (trening od 20-21 sat) :/
|
|
![]() |
|
kojisamjabiser ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 27 |
ja spavam oko...9-10 sati...i to bez budjenja tak tvrdo da me skupa s posteljom mozete odnijet ispod mosta preko kojeg voze teretni vlakovi..i necu se probudit.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |