labrada supercharge |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Kolovoz 2010 at 01:03 |
||
evo ovo san planira uzet.cuja san da neki to piju s CEE prije treninga. ugl.zanima me jeli neko koristija i tako.jeli potreban taj CEE s time uzimat.kolika je korist od toga.ugl.iskustva pa bi ga moga u bliskoj buducnosti i kupit |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Poceo radit na masi,a?
Pa po internetu sto se pise, cini se kvalitetan proizvod, ali bolje podebljaj puno prehranu i to je to.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakve supercharge ima veze s masom i prehranom? to je preworkout drink! P.S imam ga trenutacno i zadovoljan sam.. preporuka |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda nema druge nego da kupin. sa njin se moze uzimat CEE? jer za CEE pise da se uzima 30 minuti prije treninga a ovo š5. onda roknit recimo 5gr CEE pa za š5 minuti ovo i na trening.ili bi ja cak da ne kompliciran to skupa popija jer kreatin ce nac put do misica bez obzira kad ga popija,odnosno ugl se pije iza treninga,ali vidija san na onoj kutiji od biotecha da pise po ure prije. davore,jos nije masa dokle god ovoliko puno radin,sad san jos na nekom odrzavanju,a za jedno š5-20 dana virujen da cu moc i vise trenirat i posvetit se,jer sad iden gym 2x tjedno i šx kucni trening Edited by zmaj |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zmaju, radije si kupi coffein u tabletama, ispast ce te 3-4 put jeftinije a ima isto djelovanje
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja bi isto ovo napravio, nema sanse da bi vise ikad bacao pare na nepotrebne suplemente, nekad kada sam bio mlad i nadobudan onda jesam, ali sada kada sam shvatio puno toga, to bi bilo zadnja stvar na sto bi trosio novac! |
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, treba se držat osnovne suplementacije jer vecina tih suplemenata je marketing U svim takvim suplementima je osnova kofein, ubaci se još par dodataka sa fensi imenima, koji ne igraju neku ulogu i dobije se suplement od 400 kn, znaci dolazimo do zakljucka da placamo kofein po trostruko vecoj cijeni |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobra logika ali ne stoji uvjek.. naravno ovisno o primanjima |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Neukrotivi
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaju ja osobno rokam CEE i meni definitivno radi svoj posao a za supercharge ne znam nisam ga koristio,ali evo Iluvatar kaže da je zadovoljan...zna meštar što valja..
|
|||
Neukrotivi
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja uzmem mjericu pol sata prije treninga i mjericu ujutro kad ne treniram i to je to isto od biotech-a!
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moze onda prije treninga crnu kavu li zeleni caj i to je to..
|
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
U ovom slucaju stoji Kofein je taj koji daje kick na treningu, ovi ostali sastojci su manje važni ili cak nevažni. Za tih 400 kn je bolje kupit kofein u tabletama i hrpu vitamina c i omege 3 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može, gledaj da skupiš nekih 200-300 mg kofeina |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A koliko recimo 2dcl zelenog caja te crne kave ima kofeina? |
|||
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nasao da jedna salica zelenog caja sadrza 50-š0 mg kofeina.. a ja dnevno š0 salica
|
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Popiješ 3-4 šalice prije treninga, to bi te trebalo podic |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |