Hej ho :) |
Post Reply |
Author | |
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2010 at 13:43 |
Pozdrav ekipi,
Ja sam Željko iz Zagreba imam 30 godina. Visok š88cm, težak 85kg, Body Fat š4.7%. Bavim se biciklizmom i lud sam za njim, a od dodatnog i košarkom, trcanjem, planinarenjem i teretanom rekreativno. Uglavnom sviđa mi se sportski život i ne volim ležanje doma :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Lijepo si se opisao - ukljuci se u teme! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš poslužit kao motivacija |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na lijepom komntaru Nekad davno bio sam pušac pa sam prestao, volja za zdravljem je jaca od icega. A danas što se tice omjera prvenstveno mogu zahvaliti metabolizmu. svejedno mi je dali dnevno jedem 3 puta ili 7 puta, obavezno je prvi obrok zajutrak oko 7 sati bez njega nikako ne funkcioniram. Zadnji orbok može biti u 23h a vec ujutro sam mrtav gladan. No problem je u tome što veci broj obroka automatski povlaci vecem broju odlaska na wc tokom dana :( Ima li netko tko redovito posjecuje Bundek, Jarun biciklom-rolama-trcanjem? netko tko voli otici na Medvednicu pješice-biciklom? rado prihvacam novo društvo :) PS: također s obzirom da sam napustio dosadašnju teretanu Fenix u Sloboštini imate li neku drugu za preporuciti osim Dreamgyma kod mene u Sopotu? Edited by Žiga |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome... i ja razmišljam o biciklizmu.... al još je samo na razmišljanju i povremenim izleticima ;)
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
bicikl, noge rade, svjež zrak u pluca, znojiš se, rekreiraš, vidiš mjesta gdje nisi bila. Odmoriš se u hladovini, rehidriraš, pojedeš nešto lagano, nastaviš dalje. Evo ja sad u subotu planiram biciklom na špancirfest u Varaždin i biciklom nazad. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |