Tenisice Adidas Bounce... hitno |
Post Reply |
Author | |
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Kolovoz 2010 at 21:49 |
Ekipa,
Znate li gdje mogu kupiti nove modele tenisica Adidas Bounce (modeli za trcanje) broja 48,5 ? npr: Powerbounce 2.0 Rava Microbounce Ambition Powerbounce Devotion PB 48 mi je premalo, 49 mi je preveliko a međubrojeva nema i nema. vec tražim 3 tjedna bez uspjeha, bio sam u Adidasu u Bogovicevoj i tu kod mene u Avenue Mallu. ako mi muški clan pomogne castim ga pivom i cevapima, ako mi ženski clan pomogne onda cemo se dogovoriti :)))) eh da iz Zagreba sam Edited by Žiga |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pogledaj u citiu... mislim da i tamo ima njihov shop....
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žiga, pogledaj u deichmannu u garden mallu (dubrava), tamo sam vidio iste ili slilcne modele kakve si ti napisao
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
bio sam, nema :( |
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
ima Diechmann u Avenue Mallu tamo nikad u životu nisam vidio vece brojeve od 46/47. ali hvala budem se zaletio |
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
Danas obišao cijeli grad i napokon našao i to u West Gateu
u Adidas ducanu. Ljubazni prodavac me uslužio cijelo vrijeme i odabrao sam Rava MB broj 48 :) cijena 989 kn - 30% na blagajni |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo gledam na guglu slike, lijepe šuze
48 broj, uff ja jedva nađem 46 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
ove su
http://ecx.images-amazon.com/images/I/5š7sšAPUBNL.jpg kako jedva nađeš? nemoj me zezati molim te :)) š. Hervis = West Gate, Jankomir, Garden Mall 2. Avenue Mall, centar grada = Adidas, Nike, Puma 3. Importanne centar = Nike 4. Humanic u CCš = Nike, Adidas, Puma ima brojeva 46 da padneš na guzicu ja se nagledao :) |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, nisam bio baš jasan, ne mislim kupovat te adidaske, nego sam jucer uzeo najkice za 400-tinjak kn, od 3 modela jedne su bile 46, te sam uzeo, ostale su bile 45 i manje, mogu mislit kak je tebi nac 48 lol
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
tražio sam 2 tjedna, obišao š00 ducana, napravio š50km s
autom i eto našao napokon. I tako ce se prica opet ponoviti za 2 godine :( izbor je nikakav, nula, nicht, nein :( da vjerojatno te nisam dobro skuzio sto si htio reci |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |