carl cox u splitu |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Kolovoz 2010 at 17:31 |
|
evo malo vise informacija u linku. jeli ide ko sa foruma na ovaj dogadaj,ja mislin da ce bit prejebeno,sta se i ocekuje kad zvjezda neka dolazi odrzat nastup. |
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje su oni dani kad su u Hrvatsku dolazili pravi DJ-i,ne samo "zvijezde"...
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha ha... i ja se pitam... nije da bi išla sada |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ste vi omatorili, nije stvar u DJima
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
naspram tebe Lega...da... matori totalno.... ali što se tice partijanja...još bi ova teta mogla partijati par dana , samo da je prava ekipa
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije mala još za bacit?
samo hocu reci da je svakom 'duplo bolje vrijeme bilo tamo kad sam ja imao dvadeset' ja još nemam dvadeset |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je super sad... kad sam imala 20 vecinom sam bila pijana....
Nije nije... tek mi slijede naj godine.... najženstvenije |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
trudnoca, majcinstvo i te stvari? |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa i to...da... ako Bog da... s vremenom.... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bila na Coxu lani, u Monviju....predobro, žao mi je što necu moc ponovit..
sad partijam na treningu |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaj, jesi bio na Coxu?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
normalna da san bija, pre dobro ej.srica pa ce se projekt diskoteque riva nastavit i dogodine pa ce bit jos ovakvih partija. ugl. organizacija je bila dobra,na velikoj razini,dosta ljudi se skupilo.a show sa onin svitlima pre jeben.sve u svemu odlicno.a od nas 8 sta radi u firmi 5 nas je bilo na partiji pa se nikome nije dalo radit sutradan http://www.net.hr/film-glazba/page/20š0/08/š4/0093006.html?p os=n0 evo to su stavili na net.hr a za ovu ekipu nostalgicara za nekin ,,boljin,, danima. a ljudi samo vi zivite u proslostiEdited by zmaj |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaj, jesi unio puno kalorija tu noc?
Cox je bog, nisam bio, al definitivno drugi put ne propuštam ovako nešto! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
i nebi triba propustit ako mos ic.sad se ceka gueta u 9 misec u aurore |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e, uvijek sam za tehno, al guetta mi je gejpederast |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da... i ja sam bila u monviju lani... evo pikcr s mob:)) |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |