Whey protein + mlijeko .. komba? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Kolovoz 2010 at 16:12 |
|||
Ekipa,
da li pijete kada whey protein + mlijeko? Ovo znam popiti ponekad prije spavanja, ili ujutro kao dorucak uz zobene. što vi kažete o ovog kombinaciji.. ?? Znam da je prije spavanja bolje kazein, no mislim da i ovo nije loše. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bolje ne whey prije spavanja.
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zašto? i zoki kaže whey s mlijekom |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nek uzme posni. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
em je tekuci obrok u pitanju, em je whey u pitanju, em je mlijeko u pitanju puno emova |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znam ali ne možemo nauciti ni sebe ni ljude ništa ako budemo onako pisali |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Posni mi vec na jetru ide... Dosta mi je posnog. Tražim razne kombinacije.. |
||||
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma zmiksaj ga s vodom i popi ko jogurt i to je gotovo za 5 sekundi, nebuš ga ni osjetio Tak ja radim jer ga isto nemrem jest, je da je tekuci obrok opet, ali bolje i to neg da ga ne jedem.Ovak ide i po 2-3x dnevno ak treba |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Posni je delicija i kad si tako postaviš stvari u glavi, jedeš ga bez beda. Ne sjecam se tocno kad sam otupio na okus svježeg sira ali znam da ga vec zadnjih godina jedem najnormalnije i uživam pri tom, svježi svježi svježi!! svježi sir+rajcica, pa di ceš bolje |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja jos ubacim 30g kikirikija.. kraljevska vecera |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato što ce bit bez hrane 7-8 sati. Dakle treba protein koji se nece probavit za 2-3 h nego duže. Posni sir, tj. kazein se probavlja neki 6-7 h, znaci posni je bolji izbor, il ako mu to ide na jetra neka kupi kazein u prahu i mješa ga s vodom. Mlijeko je zadnje što mu treba navecer zbog dizanja inzulina. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ali whey je u krvi 4 sata nakon unosa plus ako je ektomorf i nije lactose intolerant.. ne vidim veliku štetu za ponekad uciniti, no da je za stalno dobro.. nije |
||||
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Posni je delicija, al kad ga godinama jedeš nekoliko puta dnevno - okus malo dosadi. Istina je da nisam probao jesti posni u raznim kombinacijama.. To mi je sljedeci zadatak .. posni + kikiriki + malo jogurta = shake i takve stvari.. |
||||
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma nema bolje!!! |
||||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Na nekim i piše da se whey pije s mlijekom a na nekim s vodom...samo pij nece ti ništ bit
|
||||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||||
dwayne dibley
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Whey se pije sa vodom i ima ga smisla piti u jutro i poslije treninga.
Prije spavanja je najbolje koristiti spore proteine (kazein) također sa vodom jer mlijeko nepotrebno diže inzulin što ne želimo prije spavanja. Znaci ili jesti posni sir (250g posnog, kikiriki, žlica lanenog ulja), ili kazein u prahu (najbolji omjer je 20% whey, 80% kazein). |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |