Tikvice zapecene sa sirom.... |
Post Reply |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2010 at 14:03 |
Ne znam ako ima slican recept...no....evo ja sam ovaj smislila, tj slican dobila pa doradila ;) š tikvica (srednja) 3 pomidora 200g posnog 2 jaja malo tvrdog sira sol, papar, vegeta, paprika crvena, origano (vi možete opcenito zacine koje želite i volite ;) Tikvice narezat na kolutice, zapeci sa obje strane na malo ulja, posložiti ih u tepsiju, posoliti, preko njih posložiti pomidore narezane na kolutice, također posoliti malo , premazati sa smjesom od posnog, jaja i malo soli te crvene paprike po želji, zatim opet tikvice, pa posolit, red pomidora i naribati sira....još malo zacina po želji i staviti u zagrijanu pecnicu na š80, jedno 20min... i mljac je ;) Edited by dalila |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
može, imam valjda š0-ak tikvica u frižderu
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e...prefino je...probaj ;))
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ooooooo, super to meni zvuci ovako napisano...mora da je i fino. Isprobam
Thanks |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ti inace ogulim dve tikvice (iako to mnogi ne rade, ja sam skužila da je tako još finija) i narežem na debele ploške (od jedne napravim 4 kolutica) i skuham u vodi s malo vegete, onako polužive poslažem po tanjuru i prekrijem sa svježim sirom -pustim malo da se sir istopi na njima i tako popapam ( pogotovo kad me kasno navece uhvati žderanjac) to mi je prefino tako :))))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bljak
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
kratko i jednostavno receno |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zenska hrana...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
i fino je... a ne bljak :P :P :P
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izvrsno zvuci!
Taman za moj trenutni "režim" |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lajkam! Ja tako radim ali sa patlidžanima, tikvice su mi lagano postale dosadne i predvidive.
š00 gr patlidžana ima 24 kcal, a tikvice š6 i patlidžan je nešto bogatiji UHima ali meni daleko osebujnijeg okusa iako ga ljudi izbjegavaju jer se najcešce pouceni lošim iskustvima, boje njegove gorcine. zato patlidžan treba isjeci na kolutove (ja ne gulim koru), poslagati u tepsiju i dobro posoliti. nakon pola sata pustit ce gorcinu i tekucinu, isprati ih vodom i posušiti kuhinjskim papirom. mogu se i samo iscijediti od viška tekucine, bez pranja, ali ja sam ziheraš pa eto dalje po receptu. imam savršen namaz od patlidžana i badema, podijelit cu ga s vama malo kasnije |
|
Strong is the new skinny.
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
;) e baš sam htjela rec da me zanima kakvo bi bilo u kombinaciji sa patliđanima....;) Podjeli...volim tvoje recepte ;)
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
probao jucer s patliđanima i super je
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |