Ramena! |
Post Reply |
Author | |
Riper
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 5 |
Topic: Ramena! Posted: 26 Srpanj 2007 at 15:09 |
Da li su sklekovi dobri za ramena i grudi!Koje vrste sklekova!Da li bi neko mogao predloziti neki program sklekova,koliko puta na dan,koliko serija po koliko ponavljanja!Hvala unapred!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Posted: 26 Srpanj 2007 at 15:25 |
ja radim 6xš5 + 20 od ove 6 serije su 3 serije s sirokim hvatom i 3 serije s "uskim" hvatom... ovih 20 na kraju su obicni za ramena imas vjezbe s bucicama ( dizanje u vis i slicno ) |
|
Riper
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 5 |
Posted: 26 Srpanj 2007 at 15:56 |
Kolika pauza izmedju serija!Hvala za program!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Posted: 26 Srpanj 2007 at 21:25 |
ovo sto ja pisem sam sam izmislio ... i sumnjam da je taj moj "program" optimalan... tako da ti preporucam da proucis malo tu tematiku, imas tranice koje govore o raznim programima ( npr. fitness.com.hr malo prouci ) evo moj program: zagrijavanje: trcanje na mjestu nekih š0-ak minuta ( s mp3-playerom u ruci ) stretching: nekih 9 polozaja za rastezanje koje sam pokupio u Klik-u prije par godina ( kao neki program po kojem je radila Madonna ili tako nesto... ) zatim 6 serija, jedna serija sadrzi: š5 sklekova š0 bicep curl š0 shoulder press š0 hammer curl (bucice od š0kg) onda si napravim svoji whey-glukoza shake na kraju 20 obicnih sklekova evo, s ovim ti rastu ramena, bicepsi i prsa... ali ovo je ipak "pocetni" stupanj bildanja za one koji su tek krenuli s time ( prvih nekoliko mjeseci recimo ) ja takav program radim nekih 4 mjeseca i uskoro prelazim na bench i neke druge programe |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Posted: 05 Prosinac 2007 at 00:16 |
sklekovi spadaju u vjezbe za grudi i ruke ,, uspu trenirajuci sklekove dobijamo takodjer jedan isometrijski(staticki ) trening za stomak... stomak je taj koji drzi tijelo ravnim kod izvodjenja sklekova.... |
|
hrvoje_cepin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Posted: 05 Svibanj 2008 at 22:20 |
moj ti je savjet da ramena radis odvojeno od prsa zato sto su dosta slozena. imas 3 glave: prednju, srednju i straznju. ako ih podjednako ne stimuliras dobit ces disbalans, kao da radis samo prednju lozu ili samo biceps, kuzis?
|
|
hrvoje_cepin-osijek
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Posted: 06 Svibanj 2008 at 16:55 |
@hrvoje_cepin
Ti bas provociras ili ocito imas problema sa snalazenjem u vremenu? |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 06 Svibanj 2008 at 17:44 |
Mozda covjek nije vidio da je to stara tema.. Nemojmo odmah biti zestoki zbog toga. Ok je ako ima nesto za dodati a recimo to nije bilo receno prije. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |