Poštovanje |
Post Reply |
Author | ||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Kolovoz 2010 at 14:42 |
|
Ja vec tjednima davim ekipu a nisam se predstavio :D, baš nekulturno.
Pa zovem se Omen. Imam 2š godinu. Trenirao sam veslanje 7 godina i postigao 3 prva mjesta na državnim natjecanjima, Jedno drugo mjesto i jedno trece. Najveci uspjeh mi je drugo mjesto u cetvercu na Europskom kupu u Mađarskoj i prvo mjesto u osmercu na međunarodnom natjecanju u Austriji. Vec 3 godine sam totalno zapostavio sportski nacin života i sport opcenito i dobio 23 kg. Posljednjih mjeseci sam skino s dijetom oko šš kg al se ne primjecuje tolko :P. Uglavnom, primjetio sam da su dijete smece i bacam se nazad u sportske vode, zdravu prehranu, teretanu, kardio itd. itd. Visina š88 cm Težina 95 kg Toliko od mene :D |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
poštovanje
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro došao, kad skineš š0kg bit ceš kao avion :)
|
||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kad skinem š0 kg sala i dobijem š0 kg miški, onda cu bit ko Boeing 747
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ništa je to .. nemoj pristajat na kompromis! Airbus A380 mora biti krajnji cilj btw. Dobrodošao! |
||
Omen
Post Options
Thanks(0)
|
|
necemo sad pretjerivat |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |